عقب‌نشینی طلا در بازار جهانی

عقب‌نشینی طلا در بازار جهانی طلا در معاملات دیروز بازار جهانی در پی صعود ارزش دلار آمریکا که تقاضا برای خرید این فلز ارزشمند را محدود کرد، با کاهش قیمت روبه‌رو شد. به گزارش ایسنا، هر اونس طلا برای تحویل فوری در بازار سنگاپور ۰٫۳درصد کاهش یافت و به ۱۲۶۴٫۰۶ دلار رسید. طلا هفته گذشته […]

عقب‌نشینی طلا در بازار جهانی

طلا در معاملات دیروز بازار جهانی در پی صعود ارزش دلار آمریکا که تقاضا برای خرید این فلز ارزشمند را محدود کرد، با کاهش قیمت روبه‌رو شد.

به گزارش ایسنا، هر اونس طلا برای تحویل فوری در بازار سنگاپور ۰٫۳درصد کاهش یافت و به ۱۲۶۴٫۰۶ دلار رسید.

طلا هفته گذشته با بزرگ‌ترین کاهش هفتگی از هفته منتهی به ۱۰ مارس روبه‌رو شد و هفته را با ۱٫۲ درصد کاهش به پایان برد. در بازار نیویورک، هر اونس طلا برای تحویل در ژوئن ۰٫۲ درصد کاهش یافت و به ۱۲۶۵٫۲۰ دلار رسید. شاخص دلار آمریکا با ۰٫۱ درصد افزایش، به ۹۹٫۱۱۸ واحد رسید.

براساس گزارش رویترز، خبر موافقت کنگره با تصویب بسته هزینه‌ای که دولت فدرال را در سال مالی جاری تأمین مالی خواهد کرد، از ارزش دلار حمایت کرد. توافق مذکور خطر تعطیلی دولت آمریکا را رفع کرد.

آمار کمیسیون معاملات آتی کالای آمریکا نشان داد مدیران مالی و صندوق‌های سرمایه‌گذاری قراردادهای خرید طلا در بازار کامکس نیویورک را هفته گذشته برای ششمین هفته متوالی افزایش دادند.

بانک‌های سرمایه‌گذاری با وجود رشد قابل توجه قیمت طلا در ۳ ماهه اول، به دلیل دورنمای افزایش نرخ‌های بهره آمریکا، نسبت به چشم‌انداز این فلز ارزشمند محتاط مانده‌اند. با این همه انتظار می‌رود تنش‌های ژئوپلیتیکی که تقاضا برای خرید طلا به عنوان دارایی امن را تقویت می‌کند، کاهش بیش‌تر قیمت طلا را محدود کند. دونالدترامپ، رییس‌جمهور آمریکا در پی یک آزمایش موشکی ناموفق دیگر از سوی کره شمالی، با متحدان آسیایی خود تماس گرفت تا همکاری آنها برای تحت فشار قراردادن پیونگ‌یانگ را تضمین کند.

در بازارهای سایر فلزات ارزشمند، هر اونس نقره برای تحویل فوری ۰٫۶درصد کاهش یافت و به ۱۷٫۱۱ دلار رسید. هر اونس پلاتین برای تحویل فوری با ۰٫۵درصد کاهش، ۹۴۱٫۱۳ دلار معامله شد و هر اونس پالادیوم با ۰٫۲ درصد کاهش، در ۸۲۴٫۲۹ دلار ایستاد.