ایجاد امنیت برای سرمایه‌گذاران با حمایت از تولید داخلی

نماینده اتاق اصناف ایران در اردبیل‌ مطرح‌ کرد ایجاد امنیت برای سرمایه‌گذاران با حمایت از تولید داخلی نماینده اتاق اصناف ایران در اردبیل با بیان این‌که کالای تولید داخلی باید قابل رقابت باشد، گفت: کیفیت حرف اول را در تولید می‌زند و باید تلاش کنیم کالایی که تولید می‌شود، کیفیت بالایی داشته باشد. مسعودناصری‌راد در […]

نماینده اتاق اصناف ایران در اردبیل‌ مطرح‌ کرد

ایجاد امنیت برای سرمایه‌گذاران با حمایت از تولید داخلی

نماینده اتاق اصناف ایران در اردبیل با بیان این‌که کالای تولید داخلی باید قابل رقابت باشد، گفت: کیفیت حرف اول را در تولید می‌زند و باید تلاش کنیم کالایی که تولید می‌شود، کیفیت بالایی داشته باشد.

مسعودناصری‌راد در گفت‌وگو با پایگاه اطلاع‌رسانی اتاق اصناف ایران اظهارکرد: کالای ایرانی، شناسنامه ایرانی است، به همین علت باید به نامی که بر روی این کالا‌ها حک می‌شود، احترام گذاشت؛ امیدواریم این احترام همراه با استقبال از مصرف کالای با کیفیت ایرانی همراه باشد و مردم در تحقق این امر یکی از ارکان اصلی به ‌شمار می‌روند.

وی تصریح‌کرد: حمایت از تولید داخلی منجر به فراهم شدن فضای مناسب کسب‌ و کار و ایجاد امنیت برای سرمایه‌گذاران می‌شود، ضمن این‌که فراهم آوردن فضای رقابتی در کسب‌و‌کار با حضور دستگاه‌های دولتی و خصوصی از نکات مهمی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

نماینده اتاق اصناف ایران در اردبیل گفت: بخشی از سیاست‌های کلی تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی هم شامل بالا بردن قدرت رقابت و افزایش بهره‌‌وری عوامل تولید با اصلاح و بازسازی ساختار تولید ملی، کاهش هزینه‌ها و بهبود کیفیت تولید، انواع تدابیر تشویقی و بهینه‌سازی تعامل عوامل تولید است.

ناصری‌راد اظهار‌کرد: همچنین هدایت و تقویت تحقیق و توسعه و نوآوری‌ها و زیربناهای آنها و بهره‌گیری از آنها، با هدف ارتقای کیفی‌و افزایش کمی تولید ملی، بالا بردن درجه ساخت داخل تا محصول نهایی، حمایت از تجاری‌سازی فناوری محصول و بهره‌‌گیری از جذب و انتقال دانش فنی‌ و فناوری‌های روز و ایجاد نظام ملی نوآوری مدنظر است.

وی افزود: قوانین ‌و مقررات دست ‌و پاگیر دولتی از جمله موانع مهم دیگر در سر راه تولید است و با توجه به رکودی که در چند سال اخیر بر اقتصاد ایران حاکم بوده، انتظار می‌رود در شرایط پساتحریم، چرخه منابع دولت، بانک مرکزی و نظام بانکی، به سمت تولید باشد و رویکرد منابع نیز سرمایه‌گذاری و جلوگیری از افزایش واردات باشد.