سوء‌استفاده سایت‌های اینترنتی از گرانی لوازم خانگی

سوء‌استفاده سایت‌های اینترنتی از گرانی لوازم خانگی با توجه به افزایش قیمت لوازم خانگی از ابتدای اردیبهشت‌ماه برخی از سایت‌های اینترنتی فروش کالا سود‌جویانه اقدام به فروش کالا نمی‌کنند و در انتظار مشخص شدن قیمت‌های جدید خرید کالا برای فروش کالاهای باقی مانده در انبار خود هستند. به گزارش میزان، با توجه به نوسان نرخ […]

سوءاستفاده سایت‌های اینترنتی از گرانی لوازم خانگی

با توجه به افزایش قیمت لوازم خانگی از ابتدای اردیبهشت‌ماه برخی از سایت‌های اینترنتی فروش کالا سود‌جویانه اقدام به فروش کالا نمی‌کنند و در انتظار مشخص شدن قیمت‌های جدید خرید کالا برای فروش کالاهای باقی مانده در انبار خود هستند.

به گزارش میزان، با توجه به نوسان نرخ ارز در ماه‌های اخیر و تأثیرپذیری اکثر بازار‌‌ها از نوسانات، شاهد افزایش قیمت برخی کالا‌‌ها از جمله لوازم خانگی در بازار هستیم.

این نوسانات بر روند سفارش‌پذیری سایت‌های فروش لوازم خانگی نیز تأثیرگذار بوده و فروش کالا را تا اطلاع ثانوی متوقف کرده است.

به گفته مسؤولین بازار لوازم خانگی از ابتدای اردیبهشت‌ماه با افزایش ۵درصدی قیمت‌ها روبه‌رو شده که این رقم در واقعیت تا حدود ۱۵ درصد نیز مشاهده می‌شود و مهم‌ترین عامل ثبات نرخ ارز و توقف خرید و فروش آن است، تا جایی که برخی از سایت‌های اینترنتی فروش کالا سود جویانه اقدام به فروش کالا نمی‌کنند و در انتظار مشخص شدن قیمت‌های جدید خرید کالا برای فروش کالا‌های باقی مانده در انبار خود هستند.

در این رابطه محمد طحان‌پور، رییس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی در گفت‌وگو با میزان بیان ‌کرد: قیمت لوازم خانگی در بازار از ابتدای اردیبهشت‌ماه ۵درصد افزایش داشته است و فروشندگان باید با احتساب این نرخ کالا‌های خود را به مشتریان عرضه کنند.

وی افزود: هیچ فروشنده‌ای اجازه ندارد کالای فروخته شده را به بهانه افزایش قیمت به خریدار تحویل ندهد و یا درخواست مبلغ بیش‌تری کند.

به نظر می‌رسد برخی از فروشندگان و سایت‌های اینترنتی فروش لوازم خانگی در انتظار زمان مناسبی برای فروش کالا‌های خود با نرخ بالاتر به مشتریان هستند که در این میان باید مسؤولین با نظارت بیش‌تر از سوء‌استفاده‌های این چنینی جلوگیری کنند.