بالاخره درگاه انتشار و دسترسی آزاد اطلاعات راه‌اندازی شد

بالاخره درگاه انتشار و دسترسی آزاد اطلاعات راه‌اندازی شد رییس سازمان فناوری اطلاعات از راه‌اندازی و قابل استفاده شدن درگاه انتشار و دسترسی آزاد اطلاعات خبر داد و گفت: هرگونه اطلاعاتی در این درگاه قابل دسترسی است. به گزارش ایسنا، نصرا…جهانگرد در سومین کنفرانس بین‌المللی وب‌پژوهی که در دانشگاه علم و فرهنگ برگزار شد، اظهار […]

بالاخره درگاه انتشار و دسترسی آزاد اطلاعات راه‌اندازی شد

رییس سازمان فناوری اطلاعات از راه‌اندازی و قابل استفاده شدن درگاه انتشار و دسترسی آزاد اطلاعات خبر داد و گفت: هرگونه اطلاعاتی در این درگاه قابل دسترسی است.

به گزارش ایسنا، نصرا…جهانگرد در سومین کنفرانس بین‌المللی وب‌پژوهی که در دانشگاه علم و فرهنگ برگزار شد، اظهار کرد: با توسعه شدیدی که در حوزه شبکه دسترسی در کشور ما در طول سال‌های گذشته اتفاق افتاده، پلتفرم‌های دسترسی به دیتا بسیار گسترده و پر سرعت و جزو قیمت‌های پایین در خاورمیانه است.

وی ادامه داد: در حال حاضر در ۹۰۰ شهر نسل ۳ و ۷۰۰ شهر نسل ۴ وجود دارد.

جهانگرد گفت: هم‌اکنون ۷۰هزار کیلومتر از جاده‌های کشور تحت‌پوشش شبکه‌های موبایل هستند.

وی ادامه داد: در حال حاضر گرایش به سمت شبکه‌های ثابت کم شده است و کاربران حتی در نقاط ثابت از ترافیک تلفن همراه استفاده می‌کنند.

رییس سازمان فناوری اطلاعات با بیان این‌که در حال حاضر بیش از ۳۲ میلیون گوشی هوشمند در دست مردم است، گفت: در اندازه‌های ملی هیچ فعالیتی نداریم که شهروندان به صورت فیزیکی دور هم جمع شوند.

وی با اشاره به آمار سازمان آمار در خصوص به ‌کارگیری IT افزود: ضریب نفوذ اینترنت بالای ۵۰ درصد در خانواده‌ها وارد شده است.

جهانگرد اظهار کرد: تاکنون بیش از ۱۳۰ هزار برنامه فناوری نوشته شده است که عمدتاً در محیط تلفن همراه است و بازاری که در این زمینه وجود دارد، بیش از ۱ میلیون فرصت ایجاد می‌کند و تنها در حوزه سلامت بیش از ۱۷۰ هزار برنامه وجود دارد.

معاون وزیر ارتباطات با اشاره به این‌که در حوزه دولت نیز مسأله دولت الکترونیک پیگیری می‌شود، افزود: به دنبال چابک و شفاف کردن دولت از طریق اتوماسیون و به‌کارگیری وب هستیم.

وی تأکید کرد: اگر می‌خواهیم حقوق شهروندی رعایت شود و با فساد مبارزه شود و دولت چابکی داشته باشیم، لازمه همه اینها این است که از فضای الکترونیک استفاده کنیم.

جهانگرد تصریح کرد: پروژه‌های مختلفی در سطح ملی برای تحقق دولت الکترونیک ارایه شده است و در مرحله اول این مسأله نیاز به اطلاع‌رسانی پیدا کرده و بعد در مرحله دوم به مبادله دیتا می‌رسد که هم‌اکنون ما در مرحله‌ای بین مرحله اول و دوم هستیم.

وی با بیان این‌که در مرحله سوم تحقق دولت الکترونیک، دولت شهروندمحور به وجود می‌آید، گفت: در ایران ۷۰ درصد کار‌ها توسط دولت انجام می‌شود، در حالی که در کشورهای توسعه‌یافته این آمار دقیقاً برعکس است و کم‌تر از ۳۰ درصد فعالیت‌ها توسط دولت انجام می‌شود.

رییس سازمان فناوری اطلاعات با بیان این‌که نسخه‌های کاربردی و نسخه وب دولت همراه طراحی شده و به زودی در سطح ملی انجام می‌شود، گفت: در این مجموعه سرویس‌دهی به نحوی است که اگر اسم خدمت را بنویسید، همه خدمات آن سرویس ارایه می‌شود و این پورتال چند ماهی است که آغاز به‌کار کرده است.

 

جهانگرد با بیان این‌که درگاه انتشار و دسترسی آزاد اطلاعات در سطح ملی آغاز به‌کار کرده است، گفت: در حال حاضر هر نوع اطلاعاتی که از این سیستم خواسته شود، توسط این درگاه ارایه می‌شود؛ این مسأله جزو دستاوردهای دولت یازدهم است که در حال حاضر قابل استفاده است.