استقرار دولت الکترونیک نیازمند الزام‌ها و شاخص‌های جدید است

آذری جهرمی استقرار دولت الکترونیک نیازمند الزام‌ها و شاخص‌های جدید است وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وضعیت پیشرفت دولت الکترونیک به لحاظ زیرساخت‌های فنی را خوب و مطلوب ارزیابی کرد و از تلاش برای ارایه مصوبه‌ای جدید در این زمینه خبر داد که حاوی یک سری الزام‌ها و شاخص‌ها باشد تا نتایج این پروژه برای […]

آذری جهرمی

استقرار دولت الکترونیک نیازمند الزام‌ها و شاخص‌های جدید است

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وضعیت پیشرفت دولت الکترونیک به لحاظ زیرساخت‌های فنی را خوب و مطلوب ارزیابی کرد و از تلاش برای ارایه مصوبه‌ای جدید در این زمینه خبر داد که حاوی یک سری الزام‌ها و شاخص‌ها باشد تا نتایج این پروژه برای مردم ملموس شود.

به گزارش ایرنا، محمدجوادآذری‌جهرمی با اشاره به ارایه گزارشی درباره پیشرفت استقرار دولت الکترونیک به دولت گفت: این گزارش با توجه به تأکید رییس‌جمهوری از سوی سازمان امور اداری و استخدامی و وزارت ارتباطات تهیه شد.

وی با یادآوری این‌که این گزارش شامل آخرین وضعیت پیشرفت دولت الکترونیک در کشور بود، اظهارداشت: به نظر می‌رسد زیرساخت‌های فنی مورد نیاز برای این کار به شکل قابل قبولی فراهم شده است؛ اکنون یکسری بانک‌های اطلاعات در ثبت احوال و در نشانی‌های پستی و در نظام نقشه‌برداری کشور داریم اما هنوز کاستی‌هایی در این زمینه وجود دارد.

آذری‌جهرمی با بیان این‌که به لحاظ زیرساخت‌های فنی وضعیت خوبی در پیشرفت دولت الکترونیک داریم، اضافه کرد: در جلسه امروز دولت مقرر شد در جلسه بعدی هیأت دولت، مصوبه‌ای برای پیشرفت بهتر دولت الکترونیک صادر شود.

عضو کابینه دولت دوازدهم از ارایه پیشنهادی در این زمینه به هیأت دولت خبر داد و گفت: یک سری الزام‌ها برای دستگاه‌های دولتی در این پیشنهاد دیده شده اما با توجه به این‌که این بحث نیاز به بررسی بیش‌تری داشت قرار شد موضوع با همکاری رییس سازمان امور اداری و استخدامی کشور مورد بازنگری قرار گیرد.

آذری‌جهرمی گفت: پس از بررسی‌ها، در جلسه بعدی هیأت دولت پیشنهادهای مورد نظر به دولت داده می‌شود تا مصوبه‌ای برای تعیین یک سری الزام‌ها و شاخص‌ها تعیین شود.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره موضع‌گیری ایران در قبال خروج آمریکا از برجام نیز با بیان این‌که این موضوع باید از وزارت امور خارجه پیگیری شود، افزود: جمهوری‌اسلامی‌ایران در این زمینه برنامه‌ریزی متقابلی خواهد داشت و متناسب با گام‌هایی که آنها برخواهند داشت، هیأت نظارت بر برجام و وزارت امور خارجه و دولت عکس‌العمل‌های لازم را خواهند داشت.

به گزارش ایرنا، رییس‌جمهوری بیست و هفتم اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۳ در آیین گرامیداشت روز جهانی ارتباطات بر استقرار کامل دولت الکترونیک تأکید کرد و گفت: ما در دورانی قرار داریم که باید در فضایی مطمئن‌تر، کم‌هزینه‌‌تر و با صرف زمان کم‌تر، امکانات لازم را برای نسل جوان فراهم کنیم؛ دولت باید دولت الکترونیک باشد، برای این کار قد‌م‌های کوچکی برداشته شده است اما قدم‌های بلندتری در پیش رو داریم.

حسن‌روحانی ادامه داد: باید با یک برنامه‌ریزی درست در وزارتخانه‌های ما یک نهضت دیجیتالی انجام شود و اسناد و مدارک در چارچوب قوانین، دیجیتال شوند تا سرعت لازم برای خدمت‌رسانی به مردم مهیا شود؛ ما در سایه این فناوری می‌خواهیم اقتصاد دانش‌بنیان را در کشور گسترش دهیم و از این فناوری برای این اقتصاد استفاده کنیم.

 

دهم مرداد امسال و در آخرین روزهای کاری دولت یازدهم، وعده دولت محقق شد و مرحله نخست دولت الکترونیک با حضور ۵۱ دستگاه و ۴۴۰ خدمت فعالیت خود را آغاز کرد و قرار است مرحله دوم آن در دهه فجر امسال به بهره‌برداری برسد.