راه‌اندازی شتاب‌دهنده محتوای فرهنگی دیجیتال

در همایش ملی «فناوری‌های فرهنگی؛ تولید و اشتغال» مطرح شد راه‌اندازی شتاب‌دهنده محتوای فرهنگی دیجیتال معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شریف، توجه به ترکیب فرهنگ و فناوری را امری نو دانست و گفت: امیدوار هستیم که بتوانیم با استفاده از فناوری‌های نوین در حوزه فرهنگ تأثیرگذار باشیم. به گزارش ایسنا، محمدرضا‌موحدی در نخستین همایش ملی […]

در همایش ملی «فناوری‌های فرهنگی؛ تولید و اشتغال» مطرح شد

راه‌اندازی شتاب‌دهنده محتوای فرهنگی دیجیتال

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شریف، توجه به ترکیب فرهنگ و فناوری را امری نو دانست و گفت: امیدوار هستیم که بتوانیم با استفاده از فناوری‌های نوین در حوزه فرهنگ تأثیرگذار باشیم.

به گزارش ایسنا، محمدرضا‌موحدی در نخستین همایش ملی «فناوری‌های فرهنگی؛ تولید و اشتغال» که در دانشگاه شریف برگزار شد، با بیان این‌که فرهنگ و فناوری در اذهان عموم دو حوزه مجزا تلقی می‌شوند، آنها را در عمل نزدیک به یکدیگر دانست و گفت: با ظهور فناوری‌های نوین ارتباط تنگاتنگی بین این دو عرصه ایجاد شده است.

وی، ضمن تأکید مجدد بر خدمت‌رسانی در عرصه فرهنگ و توسعه کالاهای فرهنگی، دانشگاه شریف را از پیشگامان این عرصه عنوان کرد و افزود: دفتر خدمت‌رسانی در این زمینه نیز برای نخستین بار در مجتمع خدمات صنعتی دانشگاه شریف تأسیس شده است.

امیرحسین‌اسدی، دبیر اجرایی همایش ملی «فناوری‌های فرهنگی؛ تولید و اشتغال» و مبتکر شتاب‌دهنده (استارت‌آپ) ابر زندگی، قرار گرفتن واژه فناوری در کنار فرهنگ را ثقیل دانست و گفت: چگونگی کمک‌رسانی فناوری به فرهنگ موضوعی است که باید بر روی آن کار شود؛ و این همایش سرآغاز این راه به شمار می‌آید.

اسدی ضمن تأکید بر شکست‌ناپذیری استارت‌آپ‌ها، از راه‌اندازی شتاب‌دهنده محتوای دیجیتال خبر داد و افزود: این شتاب‌دهنده به توسعه کسب و کارهای دیجیتال کمک می‌کند.

وی همچنین نخستین شتاب‌دهنده زیرمجموعه آن را شتاب‌دهنده محتوای فرهنگی دیجیتال معرفی کرد و گفت: این شتاب‌دهنده که فناوری دیجیتال را به فرهنگ پیوند می‌دهد، برای نخستین بار در زنجان راه‌اندازی شده است.

 

در این همایش از کتاب نوآوری نرم، ترجمه امیرحسین‌اسدی رونمایی شد، ضمن آن‌که از طریق پرینتر سه‌بعدی، چاپ لوگوی سه‌بعدی دانشگاه شریف نیز به نمایش گذاشته شد.