۷۰ درصد خدمات حوزه سلامت در بخش دولتی ارایه می‌شود

نماینده مردم ایرانشهر در مجلس ۷۰ درصد خدمات حوزه سلامت در بخش دولتی ارایه می‌شود محمد نعیم امینی‌فرد در واکنش به درخواست دبیرکل خانه پرستار برای پاسخگویی مجلس در رابطه با دلیل عدم اجرای قانون تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری بعد از گذشت ۱۱ سال از تصویب آن گفت: پرستاران مطالبات به حقی دارند و هیچ تردیدی […]

نماینده مردم ایرانشهر در مجلس

۷۰ درصد خدمات حوزه سلامت در بخش دولتی ارایه می‌شود

محمد نعیم امینی‌فرد در واکنش به درخواست دبیرکل خانه پرستار برای پاسخگویی مجلس در رابطه با دلیل عدم اجرای قانون تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری بعد از گذشت ۱۱ سال از تصویب آن گفت: پرستاران مطالبات به حقی دارند و هیچ تردیدی هم در این مورد وجود ندارد، اما ما باید در قالب مقدورات این مهم را بررسی کنیم که تاکنون چه اندازه از این قانون اجرا شده است.

به گزارش خانه ملت، نماینده مردم ایرانشهر در مجلس شورای اسلامی، ادامه‌داد: وزارت بهداشت در سال‌های اخیر توجه جدی به تحقق مطالبات جامعه پرستاری داشته است هم از لحاظ شأنی که برای این عضو مهم تیم پزشکی باید قائل شود و هم در روند اجرای طرح تحول سلامت درصدی از این مطالبات محقق شده است.

وی تأکید کرد: هم‌اکنون در صندوق‌هایی که در طرح تحول سلامت تشکیل شده است که برای هر بخشی سهمی را در نظر گرفته برای جامعه پرستاری نیز سهمی در نظر گرفته شده است، هر چند در این زمینه باید تعادلی به نفع این قشر ایجاد شود.

امینی فرد تصریح کرد: تعرفه‌گذاری جامعه پرستاری در عمل به این مهم برمی‌گردد که باید اعتبارات لازم را برای اجرای آن ببینیم که بخشی از آن حاصل از درآمدهای اختصاصی بوده و بخشی هم از منابع عمومی تأمین می‌شود، ضمن این‌که تا جاییکه اطلاع دارم کمیسیون بهداشت نیز پیگیر اجرای آن بوده و وزارت بهداشت هم با تعرفه‌گذاری در این بخش موافق است، اما مشکلی که وجود دارد این است که برای تعرفه‌گذاری باید منابع آن نیز دیده شود.

وی عنوان‌کرد: با توجه به این‌که بیش از ۷۰ درصد خدمات در بخش دولتی ارایه می‌شود قطعاً تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری به نفع وزارت بهداشت هم بوده، چراکه درصدی از این تعرفه‌ها در بخش دولتی هزینه می‌شود، بنابراین تنها دلیل معوق ماندن آن مربوط به عدم تأمین اعتبار است.

این نماینده مردم در مجلس دهم، با یادآوری این‌که در قانون بودجه ۹۷ ردیفی برای قانون تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری پیش‌بینی نشده است، اظهارکرد: آنچه مسلم است حوزه سلامت از نظر تأمین منابع به شدت تحت فشار است، بنابراین ما باید تلاش کنیم که در این زمینه قانون را گام به گام اجرا کنیم.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، یادآورشد: امسال هم در کمیسیون تلفیق بودجه و هم سازمان برنامه و بودجه این عزم وجود دارد که موضوع قانون تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری به‌طور جدی پیگیری شود تا از طریق برنامه‌ریزی بتوان این قانون را به صورت مرحله‌ای اجرا کرد.