بررسی لایحه اصلاح بخشی از ساختار دولت

نماینده مردم آمل و لاریجان در مجلس بررسی لایحه اصلاح بخشی از ساختار دولت عضو فراکسیون مستقلین ولایی مجلس معتقد است دولت درصورت دریافت رأی مثبت نمایندگان برای تفکیک وزارتخانه‌ها، اقدام به‌کار کارشناسی کند. عزت ا… یوسفیان‌ملا در گفت‌وگو با خانه‌ملت، با اشاره به قرار بررسی لایحه اصلاح بخشی از ساختار دولت در صحن علنی […]

نماینده مردم آمل و لاریجان در مجلس

بررسی لایحه اصلاح بخشی از ساختار دولت

عضو فراکسیون مستقلین ولایی مجلس معتقد است دولت درصورت دریافت رأی مثبت نمایندگان برای تفکیک وزارتخانه‌ها، اقدام به‌کار کارشناسی کند.

عزت ا… یوسفیان‌ملا در گفت‌وگو با خانه‌ملت، با اشاره به قرار بررسی لایحه اصلاح بخشی از ساختار دولت در صحن علنی هفته جاری مجلس، گفت: از گذشته نیز نمایندگان مجلس به ادغام وزارتخانه‌های دولت راضی نبودند چرا که کار کاشناسی صورت نگرفته بود.

نماینده مردم آمل و لاریجان در مجلس شورای اسلامی در ادامه تصریح‌کرد: در گذشته وزارتخانه‌های تجارت با صنعت، مسکن با راه و همچنین سازمان‌های ورزش و جوانان بدون کار کارشناسی و به صورت ناگهانی با هم ادغام شده و اتفاقی که افتاد این بود که تمامی این حوزه‌ها در رسیدگی مغفول ماند.

وی در ادامه در خصوص تأکید بر ضرورت خصوصی‌سازی در ساختار دولتی کشور عنوان کرد: کوچک‌سازی به معنای ادغام دفعی وزارتخانه‌ها در دل یکدیگر نبود بلکه به این معنا بود که با کار کارشناسی ابتدا ادارات کل تغییر کنند، معاونت‌ها کوچک شوند و تغییرات جزیی در وزارتخانه‌ها صورت گیرد تا در نهایت بتوان یک ادغام کلی در دستگاهی به بزرگی یک وزارتخانه صورت داد.

یوسفیان‌ملا در ادامه به تصمیم دولت فعلی برای اصلاح ساختار دولت و تفکیک مجدد وزارتخانه‌ها اشاره و بیان کرد: در حال حاضر نیز دولت می‌خواهد با کار کارشناسی نشده به صورت ناگهانی وزارتخانه‌ها را به صورت قبل بازگرداند که این نیز دارای آسیب‌هایی است.

این نماینده مردم در مجلس دهم در ادامه با تأکید بر این‌که بر هم زدن دفعی ساختار دیوانی کشور امکان‌پذیر نیست، اظهارداشت: قطعاً مجلس شورای اسلامی نیز با اصل تفکیک وزارتخانه‌ها برای افزایش کارکرد آنها و جلوگیری از مغفول ماندن برخی از بخش‌ها در دولت موافق است اما شرایطی که دولت برای تفکیک در نظر گرفته صحیح نیست.

عضو فراکسیون مستقلین ولایی مجلس شورای اسلامی در پایان تفکیک وزارتخانه‌های دولت را امری زمانبر دانست و خاطرنشان‌کرد: به احتمال زیاد مجلس شورای اسلامی به کلیات تفکیک و اصلاح ساختار دولت رأی می‌دهد اما دولت نیز باید نظر نمایندگان را تأمین و نسبت به‌کارشناسی دقیق‌تر بعد از تصویب اقدام کرده و به صورت ناگهانی این تفکیک را صورت ندهد.