کشتی‌های چینی صیادی تحت اجاره ایرانی‌‌ها هستند

نماینده مردم بندرلنگه، بستک و پارسیان در مجلس کشتی‌های چینی صیادی تحت اجاره ایرانی‌‌ها هستند عضو کمیسیون شورا‌ها و امور داخلی کشور در مجلس، گفت: صیادان چینی‌ که در ایران فعالیت می‌کنند ملزم به آموزش صیادان ایرانی طی زمان مشخصی هستند تا صیادان ایرانی در آینده بر روی کشتی‌های بزرگ صنعتی فعالیت کنند. به گزارش […]

نماینده مردم بندرلنگه، بستک و پارسیان در مجلس

کشتی‌های چینی صیادی تحت اجاره ایرانی‌‌ها هستند

عضو کمیسیون شورا‌ها و امور داخلی کشور در مجلس، گفت: صیادان چینی‌ که در ایران فعالیت می‌کنند ملزم به آموزش صیادان ایرانی طی زمان مشخصی هستند تا صیادان ایرانی در آینده بر روی کشتی‌های بزرگ صنعتی فعالیت کنند.

به گزارش خانه ملت، ناصر شریفی در خصوص صید ماهی در خلیج‌فارس یا کشتی‌های چینی، اظهارداشت: استاندار هرمزگان در مصاحبه‌ای کامل شرایط را تشریح کرد، صیادان چینی در عمق‌های کم کشور حضور ندارند؛ بلکه در عمق‌های ۱۰۰ متر به بالا با کشتی‌های بزرگ صنعتی که تکنولوژی آن را در کشور نداریم براساس شرایطی که سازمان شیلات تعیین می‌کند، فعالیت دارند با این حال اگر احساس شود که حضور آنها زیستگاه و ذخایر آبزی کشور را تهدید و نگرانی برای صیادان ایجاد می‌کند، با آنها برخورد می‌کنیم.

نماینده مردم بندرلنگه، بستک و پارسیان در مجلس شورای اسلامی با بیان این‌که مقرر شد جلسه‌ای با سازمان شیلات داشته باشیم تا به‌صورت شفاف شرایط را تبیین کنند، گفت: اگر مشخص شود که در اعماق ۱۵۰متر بالا به منظور صید یال اسبی‌‌ها و فانوس‌ ماهی‌ها از کف، دریا را جارو می‌کنند و در آینده زیستگاه کشور تهدید می‌شود، قطعاً به موضوع ورود می‌کنیم.

عضو کمیسیون شورا‌ها و امور داخلی کشور در مجلس شورای اسلامی با اشاره به این‌که روز گذشته معاون صید شیلات ایران به استان هرمزگان برای بررسی موضوع به استان هرمزگان سفر کرده است، ادامه داد: ۳ نوع شناور داریم که دسته اول قایق‌های صیادی در عمق ۳۰ متر، دسته دوم لنج‌های صیادی از ۳۰ متر به بالاتر و دسته سوم کشتی‌های صنعتی هستند که در اعماق ۱۰۰ متر به بالا اقدام به صید می‌کنند.

برای آموزش صیادان ایرانی مدت زمان تعیین شده است

 وی با تأکید بر این‌که کشتی‌های صنعتی یا تحت مالکیت و یا تحت اجاره صیادان ایرانی‌ هستند، عنوان‌کرد: به دلیل این‌که صید در اعماق بالا دارای شیوه‌های خاص و نیازمند آموزش‌ است، گفته شد تا حتماً صیادان یا در چین آموزش ببینند و یا این‌که صیادان چینی‌ که در ایران فعالیت می‌کنند ملزم به آموزش صیادان ایرانی در مدت زمان مشخصی باشند تا صیادان ایرانی در آینده بر روی کشتی‌های بزرگ صنعتی فعالیت کنند و نیازی به حضور چینی‌‌ها نباشد.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به این‌که کشتی‌های چینی که در اعماق بالای خلیج‌فارس صید می‌کنند تحت اجاره ایرانی‌‌ها هستند و تنها از صیادان چینی استفاده می‌کنند، اضافه‌کرد: قطعاً کشتی‌های صنعتی صید ماهی در آب‌های جنوب کشور تخلفاتی داشته‌اند، سازمان کشتیرانی برروی همه آنها GPS نصب کرده و با بسیاری از تخلفات رصد شده آنها برخورد کرده است.

نماینده مردم بندرلنگه، بستک و پارسیان در مجلس شورای اسلامی در پایان با تأکید بر این‌که برخی از این کشتی‌های بزرگ صید صنعتی در زمینه نوع صید و اعماق تعیین شده برای صید تخلفاتی را داشته‌اند، خاطرنشان‌کرد: سازمان شیلات با بسیاری از تخلفات برخورد و در مواردی جریمه‌هایی برای خاطیان در نظر گرفته است.