مجازات فرار مالیاتی مؤدیان از پایانه‌های فروشگاهی تعیین شد

با موافقت بهارستان مجازات فرار مالیاتی مؤدیان از پایانه‌های فروشگاهی تعیین شد اهالی بهارستان با مجازات فرار مالیاتی مؤدیان از پایانه‌های فروشگاهی موافقت کردند. به گزارش مناقصه‌مزایده وکلای ملت در نشست علنی مجلس‌شورای‌اسلامی در جریان بررسی لایحه نحوه استفاده، نگهداری و نظارت بر پایانه‌های فروشگاهی (صندوق مکانیزه فروش) با ماده ۲۲ این لایحه با ۱۵۳ […]

با موافقت بهارستان

مجازات فرار مالیاتی مؤدیان از پایانه‌های فروشگاهی تعیین شد

اهالی بهارستان با مجازات فرار مالیاتی مؤدیان از پایانه‌های فروشگاهی موافقت کردند.

به گزارش مناقصه‌مزایده وکلای ملت در نشست علنی مجلس‌شورای‌اسلامی در جریان بررسی لایحه نحوه استفاده، نگهداری و نظارت بر پایانه‌های فروشگاهی (صندوق مکانیزه فروش) با ماده ۲۲ این لایحه با ۱۵۳ رأی موافق، ۹ رأی مخالف و ۴ رأی ممتنع از مجموع ۲۱۴ نماینده حاضر در صحن موافقت کردند.

در ماده ۲۲ آمده است: تخلفات زیر حسب مورد، موجب تعلق جریمه به شرح زیر خواهد شد؛

الف – عدم صدور صورتحساب الکترونیکی، معادل ۱۰ درصد مجموع مبلغ فروش انجام شده بدون صدور صورتحساب الکترونیکی یا ۲۰ میلیون ریال، هر یک که بیش‌تر باشد.

ب- عدم عضویت در سامانه مؤدیان، عدم استفاده از پایانه فروشگاهی، عدم استفاده از حافظه مالیاتی، استفاده از حافظه مالیاتی متعلق به سایر مؤدیان، یا واگذاری حافظه مالیاتی خود به دیگران، معادل ۱۰ درصد مجموع مبلغ فروش انجام شده از آن طرق، یا ۲۰ میلیون ریال، هر یک که بیش‌تر باشد و محرومیت از اعمال معافیت‌های مالیاتی، نرخ صفر و مشوق‌های موضوع قانون مالیات‌های مستقیم در همان سال مالی.

پ- عدم اعلام شماره حساب یا حساب‌های بانکی واحد اقتصادی که گردش مالی واحد از طریق آن با آنها انجام می‌شود به سازمان، معادل ۱۰ درصد مجموع مبلغ فروش انجام شده از طریق آن حساب یا ۲۰ میلیون ریال، هر یک که بیش‌تر باشد و محرومیت از اعمال معافیت‌های مالیاتی، نرخ صفر و مشوق‌های موضوع قانون مالیات‌های مستقیم در همان سال مالی.

ت- عدم تحویل صورتحساب چاپی به خریدار، حذف یا مخدوش کردن صورتحساب، معادل دو درصد مبلغ صورتحساب‌های مذکور یا معادل ۲۰ میلیون ریال هر یک که بیش‌تر باشد.

 ث- عدم رعایت احکام مذکور در مواد (۱۲)، (۱۳) و (۱۴) این قانون، معادل یک درصد مبلغ فروش گزارش نشده یا معادل ۱۰ میلیون ریال، هر یک که بیش‌تر باشد.

 تبصره ۱- مبلغ جریمه‌های ثابت مندرج در این قانون، متناسب با نرخ تورم براساس آخرین اعلام بانک مرکزی، هر سال توسط سازمان اعلام می‌شود.

تبصره ۲ – سازمان نمی‌تواند بیش‌تر از ۵۰ درصد جرایم موضوع این ماده را مورد بخشودگی قرار دهد.

تبصره ۳- در صورت اعمال جریمه‌های موضوع بند «الف» و «ث» این ماده جریمه موضوع ماده (۱۶۹) قانون مالیات‌های مستقیم اعمال نمی‌شود و صورت اعمال جریمه مذکور در بند «ب» جریمه مذکور در بندهای «الف» و« ت» اعمال نمی‌گردد.