برای خروج از رکود پروژه‌های عمرانی باید فعال شود

  علی علی‌لو، با بیان این‌که فولاد چینی باعث رکود و تعطیلی صنعت فولاد در کشور‌ها شده است، گفت: ایران باید به منظور جلوگیری از سقوط صنعت فولاد تعرفه را بالا برده، کنترل‌های گمرکات را افزایش و ثبت سفارشات فولاد را کاهش دهد. علی علی‌لو با اشاره تغییر قیمت جهانی فولاد در بازار جهانی و […]

 

علی علی‌لو، با بیان این‌که فولاد چینی باعث رکود و تعطیلی صنعت فولاد در کشور‌ها شده است، گفت: ایران باید به منظور جلوگیری از سقوط صنعت فولاد تعرفه را بالا برده، کنترل‌های گمرکات را افزایش و ثبت سفارشات فولاد را کاهش دهد.

علی علی‌لو با اشاره تغییر قیمت جهانی فولاد در بازار جهانی و داخلی گفت: قیمت محصولات فولادی در بازار طی یک سال کاهش یافته و این صنعت را با رکود مواجه کرده است.

نماینده مردم شبستر در مجلس شورای اسلامی، در خصوص نقش چین در ایجاد بحران صنعت فولاد افزود: در سال ۲۰۱۵ صادرات فولاد چین بالای ۱۰۰ میلیون تن بوده که این امر وضعیت صنعت فولادسازی را در دنیا به هم ریخته و در واقع فولاد وارداتی چین باعث رکود و تعطیلی صنعت فولاد در کشور‌ها شده است.

علی لو با بیان این‌که اجناس چینی اثرات نامطلوب خود را بر تولید داخلی می‌گذارد، ادامه داد: البته کمبود بهره‌وری داخلی و نبود استراتژی مناسب داخلی و سوء مدیریت این مسایل و مشکلات را تشدید می‌کند.

وی اظهار داشت: اگر چینی‌ها در صنعت فولاد دامپینگ انجام می‌دهند و کشور‌ها مدارک مستندی در این رابطه دارند، از این کشور به مراجع بین‌المللی شکایت کنند.

ایران به منظور جلوگیری از سقوط صنعت فولاد تعرفه واردات آن را بالا ببرد

علی‌لو با اشاره به اقدام کشورهای مختلف برای مقابله با دامپینگ احتمالی چین افزود: ایران باید به منظور جلوگیری از سقوط صنعت فولاد تعرفه را بالا برده، کنترل‌های گمرکات را افزایش دهد و ثبت سفارشات فولاد را انجام ندهد.

وی با بیان این‌که تولید فولاد کشور به دلیل شرایط رکودی حاکم بر کشور کاهش یافته است، ادامه داد: تا زمانی که پروژه‌های عمرانی نیمه تعطیل و غیرفعال باشد و ساخت و ساز‌ها در بخش خصوصی کم شود، مصرف فولاد کاهش پیدا می‌کند.

این نماینده مردم در مجلس نهم در خصوص اقدامات دولت در سال آینده تصریح کرد: در سال آینده دولت، تولید داخل را حمایت کند و جلوی واردات را بگیرد و تعرفه مالیات بر درآمد شرکت‌ها را حمایت کند تا بتوانند طرح‌های توسعه خود را پیاده کنند.

عضوکمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با بیان این‌که برای خروج از رکود پروژه‌های عمرانی باید فعال شود، یادآور شد: زمانی که درآمدهای دولت اجازه نمی‌دهد که پروژه‌های عمرانی را به پایان برساند این پروژه‌ها را به بخش خصوصی واگذار کند.