اراده‌ای برای مبارزه با مافیای خودروسازی وجود ندارد

سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس اراده‌ای برای مبارزه با مافیای خودروسازی وجود ندارد سخنگوی کمیسیون اصل۹۰ مجلس درباره افزایش قیمت خودرو در بازار طی روزهای اخیر، گفت: براساس وعده وزارت صمت، خودروسازان باید در مرحله نخست، خودرو‌ها را پنج درصد زیرقیمت بازار و در دومین مرحله ۱۰ درصد زیر قیمت بازار عرضه می‌کردند و این […]

سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس

اراده‌ای برای مبارزه با مافیای خودروسازی وجود ندارد

سخنگوی کمیسیون اصل۹۰ مجلس درباره افزایش قیمت خودرو در بازار طی روزهای اخیر، گفت: براساس وعده وزارت صمت، خودروسازان باید در مرحله نخست، خودرو‌ها را پنج درصد زیرقیمت بازار و در دومین مرحله ۱۰ درصد زیر قیمت بازار عرضه می‌کردند و این روند باید تا ساماندهی بازار ادامه‌دار بود، در صورتی که مسؤولان امر این سیاست را به درستی و با جدیت اجرایی می‌کردند، حال قیمت خودرو مجدد روی دور گرانی نمی‌افتاد.

بهرام پارسایی در گفت‌وگو با خانه‌ملت به مافیای صنعت خودروسازی اشاره کرد و افزود: اراده‌ای برای مبارزه با این مافیا که حقوق مصرف‌کننده را تضییع می‌کنند، وجود ندارد.

این نماینده مردم در مجلس دهم با بیان اینکه وزیر صنعت،‌معدن‌وتجارت باید با مدیران خودروسازی که در انجام تعهدات و وعده‌های خود کوتاهی می‌کنند، برخورد کند، اضافه کرد: سخنگوی دولت اعلام می‌کند مدیرعامل یکی از خودروسازی‌ها به دلیل تخلفات برکنار شده است، این امر نشان‌دهنده اوج سوءمدیریت و عدم نظارت بر زیرمجموعه‌های وزارت صمت است.

سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس از بلاتکلیفی و معطل ماندن طرح ساماندهی صنعت خودرو انتقاد کرد و ادامه داد: این طرح مدت زیادی میان کمیسیون صنایع و معادن مجلس و صحن علنی در رفت‌وآمد بود و حال نیز میان شورای نگهبان و مجلس سرگردان است.

پارسایی هر فردی که با طرح ساماندهی خودرو مخالف است را به مناظره زنده تلویزیونی دعوت کرد و گفت: باید برای مردم شفاف شود که این طرح به سود یا ضرر مصرف‌کننده است.

وی تصریح کرد: تبعیض میان قطعه‌سازان یکی از ایرادات جدی وارده به صنعت خودروسازی است اگرچه در حال‌حاضر برخی از متخلفان این حوزه در حال محاکمه هستند اما در رسیدگی به مفاسد خودروسازان نباید فقط به برخورد با گروه عظام اکتفا شود بلکه باید با گروه کروز و شرکت‌های تودرتویی که به هیأت‌مدیره خودروسازان نفوذ کرده‌اند نیز برخورد جدی صورت گیرد.

سخنگوی کمیسیون اصل۹۰ مجلس با بیان اینکه مدیرانی که فضا را برای قاچاق قطعات قطعه و ضربه به تولیدکننده فراهم کردند باید محاکمه شوند، ادامه داد: باید افرادی که شرایط را به گونه‌ای فراهم کردند که متخلفان بتوانند به نام قطعه داخلی، به راحتی محصولات را قاچاق کنند و سودهای کلان به دست آورند، نیز محاکمه کرد تنها با این اقدامات می‌توان از مبارزه با فساد به نتیجه دلخواه رسید.