پیشرفت ۸۵ درصدی ساخت کارخانه گندله‌سازی اسدآباد

پیشرفت ۸۵ درصدی ساخت کارخانه گندله‌سازی اسدآباد  سرپرست پروژه کارخانه گندله‌سازی اسدآباد گفت: روند اجرای کارخانه گندله‌سازی اسدآباد ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد. به گزارش مهر، سید مجیدمیرعظیمی در حاشیه بازدید فرماندار شهرستان اسدآباد از کارخانه گندله‌سازی، اظهار داشت: تاکنون ۱۲۰۰ میلیارد ریال برای این پروژه هزینه شده و به ۲۰۰ میلیارد ریال دیگر برای […]

پیشرفت ۸۵ درصدی ساخت کارخانه گندله‌سازی اسدآباد

 سرپرست پروژه کارخانه گندله‌سازی اسدآباد گفت: روند اجرای کارخانه گندله‌سازی اسدآباد ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

به گزارش مهر، سید مجیدمیرعظیمی در حاشیه بازدید فرماندار شهرستان اسدآباد از کارخانه گندله‌سازی، اظهار داشت: تاکنون ۱۲۰۰ میلیارد ریال برای این پروژه هزینه شده و به ۲۰۰ میلیارد ریال دیگر برای تکمیل و راه‌اندازی نیاز دارد.

وی افزود: در صورت تأمین اعتبار و سرمایه مورد نیاز، تا پایان تیرماه سال آینده این واحد صنعتی به بهره‌برداری کامل خواهد رسید.

میرعظیمی کارخانه گندله‌سازی را مکمل کارخانه کنستانتره عنوان و بیان کرد: محصول تولیدی کارخانه گندله‌سازی، آهن اسفنجی است که در کارخانه‌های فولادسازی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

وی عنوان کرد: در صورت بهره‌برداری از کارخانه گندله‌سازی در سال آینده، در مرحله اول ۴۰ نفر به صورت مستقیم در این کارخانه مشغول به‌کار خواهند شد.

سرپرست پروژه کارخانه گندله‌سازی اسدآباد تأکید کرد: با افتتاح و راه‌اندازی کامل کارخانه گندله‌سازی برای ۱۸۲ نفر به‌طور مستقیم و برای ۱۱۰۰ نفر به صورت غیرمستقیم اشتغال ایجاد می‌شود.

وی با بیان این‌که این واحد صنعتی سالیانه ۵۵۰ هزار تن محصول گندله تولید خواهد کرد، عنوان کرد: قطعی گاز از جمله مشکلات این واحد صنعتی است.

مدیر کارخانه کنسانتره اسدآباد نیز با بیان این‌که در ماه‌های آینده ظرفیت کارخانه کنسانتره افزایش خواهد یافت، گفت: این پروژه آذر ماه سال ۹۳ با ظرفیت تولید ۶۰۰ هزار تن کنسانتره در طول یک سال با ۴۰۰ میلیارد ریال اعتبار اولیه افتتاح شد.

محمدمیرزایی درباره منابع تأمین خوراک این پروژه، گفت: ۴۰ درصد منابع از معدن «باباعلی» در محدوده روستای همه‌کسی شهرستان بهار و ۶۰ درصد از معدن «گلالی» در شهر سنندج تأمین می‌شود.

رییس کارخانه گندله‌سازی اسدآباد عنوان کرد: با برودت هوا و بارش‌های زمستانی استخراج منابع از معدن باباعلی با سختی و مشقت فراوانی همراه است که در این ایام از معدن شهرک در بیجار تأمین خوراک صورت می‌گیرد.

میرزایی عنوان کرد: ۲۰۰ نفر به‌طور مستقیم و ۵۰۰ نفر غیرمستقیم از این کارخانه ارتزاق می‌کنند که ۹۰ درصد کارگران بومی منطقه هستند.

وی به مشکلات این واحد تولیدی اشاره و بیان کرد: پساب و باقی‌مانده کارخانه مهم‌ترین مشکل ما است و زمینی بالغ بر ۶ هکتار برای دفع و ساماندهی این پساب‌‌‌ها در نظر گرفته شده است.

مدیر کارخانه کنسانتره اسدآباد تأمین خوراک از معادن را دیگر مشکل این واحد عنوان و تأکید کرد: ظرفیت معدن باباعلی ۴۰۰ هزار تن در سال است، در حالی که ظرفیت این کارخانه در سال ۹۰۰هزار تن است.

 

وی عنوان کرد: نبود گاز برای گرمایش نیز از دیگر مشکلات این کارخانه است.