تأمین نیاز بازار داخل وارز آوری مهمترین دستاورد سال گذشته

مدیرعامل فولادمبارکه مطرح کرد: تأمین نیاز بازار داخل وارز آوری مهمترین دستاورد سال گذشته در سال ۱۳۹۷ که از سوی مقام معظم رهبری به عنوان سال حمایت از کالای ایرانی نام نهاده شده است، گروه فولادمبارکه همانند سال‌های قبل که در تحقق راهبردهای ایشان پیشقدم بوده است، امسال نیز با تلاش بیش‌تر در این مسیرگام […]

مدیرعامل فولادمبارکه مطرح کرد:

تأمین نیاز بازار داخل وارز آوری مهمترین دستاورد سال گذشته

در سال ۱۳۹۷ که از سوی مقام معظم رهبری به عنوان سال حمایت از کالای ایرانی نام نهاده شده است، گروه فولادمبارکه همانند سال‌های قبل که در تحقق راهبردهای ایشان پیشقدم بوده است، امسال نیز با تلاش بیش‌تر در این مسیرگام برخواهد داشت؛ چراکه حمایت از تولید داخل موضوعی فردی و سازمانی نیست، بلکه فرایندی ملی است. فولادمبارکه تولیدکننده ورق موردنیاز بسیاری از صنایع کشور است که در پایین دست این شرکت، تولیدکننده قطعات و لوازم بی‌شماری هستند و در گذشته باید این اقلام از خارج از کشور وارد می‌شد.

به گزارش مناقصه‌مزایده، این مطلب را بهرام‌سبحانی در گردهمایی مدیریت و کارکنان فولادمبارکه گفت و تشکر از تلاش همه جانبه کارکنان گروه فولادمبارکه در دستیابی به اهداف سال ۱۳۹۶ افزود: سال گذشته از هر جهت برای گروه فولادمبارکه پرخیروبرکت و افتخارآمیز بود.

وی افزود: یکی از بزرگ‌ترین دستاوردهای فولاد‌مبارکه در سال گذشته رسیدن به توانایی تأمین بازار داخل و در عین حال ارزآوری مناسب برای کشور بود. دیگر این‌که در سال گذشته طرح‌های توسعه فولادمبارکه ازجمله گندله‌سازی سنگان و توسعه مجتمع فولاد سبا یکی پس از دیگری به بار نشستند و گروه فولادمبارکه را در تولید گندله مورد نیاز خود و تولید هرچه بیش‌تر ورق‌های فولادی و پاسخگویی بیش‌تر به نیاز بازار توانمندتر ساختند و به‌طورکلی مسیر دستیابی به تولید ۸٫۶ میلیون تن پیش‌بینی شده برای سال ۹۶ را هموارتر کردند.

مدیرعامل فولادمبارکه دستیابی به رکوردهای متوالی در اکثر نواحی زیرمجموعه شرکت را در طول سال گذشته، نشانه پویایی و شادابی نیروی انسانی گروه دانست و ضمن قدردانی از آنها تصریح کرد: سودی که فولادمبارکه توانست در پی کسب این موفقیت‌ها ایجاد کند، حاصل یکدلی، اعتماد به‌نفس، احساس مسؤولیت، توسعه‌یافتگی، وفاداری کارکنان به سازمان، تصمیم‌گیری‌های آگاهانه در توسعه‌ها از جمله طرح‌های توسعه گندله‌سازی سنگان، توسعه سبا، اجرای طرح ۷٫۲ میلیون تن و همچنین کامل بودن زنجیره تولید در گروه فولادمبارکه است که نتیجه آنها ایجاد توازن در تهیه و تأمین مواد اولیه مورد نیاز، افزایش تولید آهن اسفنجی، تولید تختال بیش‌تر و انواع ورق‌های فولادی است.

وی در ادامه از اجرای طرح موفقیت‌آمیز بومی‌سازی در واحد باکس آنیلینگ در فولادمبارکه در سال گذشته به عنوان پیش درآمدی ارزشمند برای تحقق شعار سال جدید یاد کرد و گفت: در جریان انجام این طرح بزرگ، اعتماد فولادمبارکه به توانمندی داخلی به معنی واقعی و حمایت از سازندگان ایرانی خوشبختانه نتیجه مثبت داد و نتایج ارزشمندی در راستای بومی‌سازی حاصل شد.

سبحانی در همین راستا حمایت از تولیدکنندگان و تأمین‌کنندگان داخلی را ضروری دانست و گفت: بدون شک در فولادمبارکه این اراده هست که به هر شکل ممکن از تولید ملی حمایت کند تا از خروج ارز و منابع ایران عزیز جلوگیری کرده باشد.

وی از افزایش بهره‌وری به عنوان راهکار اساسی پیشرفت روزافزون، بازدهی و افزایش سود شرکت‌ها یاد کرد و با اشاره به اهمیت سلامت و ایمنی کارکنان گفت: در ۴اصل ماشین، منابع پولی و دارایی، نیروی انسانی و مواد اولیه باید دائماً بهره‌وری ارتقا یابد و این یک اصل مهم در همه دنیاست که همواره مدنظر قرارداده شده است.

او در ادامه تولید ورق‌های کیفی و باارزش افزوده بالا در خطوط تولید شرکت را مورد تأکید قرارداد و گفت: وقتی یک کارخانه، تولید ورق‌های کیفی را در دستور کار خود قرار می‌دهد، به‌طور طبیعی در همه زمینه‌ها ازجمله دانش فنی کارکنان، به روزرسانی تجهیزات و در نهایت تولید ورق‌های جدید و باارزش افزوده بالا نیز توانمندی خود را افزایش داده است که این موارد هم از دیگر رموز بقای هر سازمان است.

مدیرعامل گروه فولادمبارکه در ادامه از بهره‌برداری کنسانتره ۵ میلیون تنی سنگان، پایان نصب و راه‌اندازی واحد فولادسازی فولاد سفیددشت و اجرایی شدن قراردادهای خط تولید بیلت و ورق نورد سرد این شرکت، آغاز احداث خط نورد گرم شهید خرازی و توسعه فولاد هرمزگان به عنوان بزرگ‌ترین طرح‌های توسعه فولادمبارکه برای حفظ سهم ۵۰درصدی در تولید فولاد کشور نام برد.

سبحانی در بخش پایانی سخنان خود با بیان این‌که گروه فولادمبارکه در سال ۱۳۹۶ با رشد ۱۵درصدی نسبت به سال ۹۵، توانست ۸ میلیون و ۶۹۰هزار و ۴۷۱ تن فولاد و انواع محصولات سرد و گرم خود را از طریق ریل و جاده به مقصد مشتریان ارسال کند، دستیابی به تولید ۹٫۴ میلیون تن فولاد را هدف پیش روی فولادمبارکه اعلام و اظهار امیدواری کرد با همت و تلاش مدیریت و کارکنان در سال‌جاری به این هدف بزرگ نیز دست یابیم.