رشد ۱۳۰درصدی تولید پتاس در خور و بیابانک

در سال ۹۶ صورت گرفت؛ رشد ۱۳۰درصدی تولید پتاس در خور و بیابانک مدیر مجتمع پتاس‌خور و بیابانک از رشد ۱۳۰درصدی تولید پتاس در این مجموعه طی سال ۹۶ خبر داد. علی‌علوی‌نایینی همچنین گفت: ایمیدرو زمینه حضور بخش خصوصی در این بخش را فراهم آورده است.  به گزارش مناقصه‌مزایده، به نقل از روابط عمومی ایمیدرو، […]

در سال ۹۶ صورت گرفت؛

رشد ۱۳۰درصدی تولید پتاس در خور و بیابانک

مدیر مجتمع پتاس‌خور و بیابانک از رشد ۱۳۰درصدی تولید پتاس در این مجموعه طی سال ۹۶ خبر داد. علی‌علوی‌نایینی همچنین گفت: ایمیدرو زمینه حضور بخش خصوصی در این بخش را فراهم آورده است.

 به گزارش مناقصه‌مزایده، به نقل از روابط عمومی ایمیدرو، علی‌علوی‌نایینی ادامه داد: در برنامه تولید در سال۹۷ رسیدن به ظرفیت ۲۰هزار تن پتاس طراحی شده است که با تکمیل طرح‌های توسعه‌ای فرایند تولید کارنالیت در سال۹۸ با جهش قابل ملاحظه‌ای به ظرفیت اسمی کارخانه نزدیکتر می‌شویم.

وی افزود: این در حالی است که به موازات افزایش تولید با اعمال استاندارد‌ها و کنترل کیفیت محصول توانستیم مشکلات فروش محصول در سال ۹۵ را حل کنیم.

علوی‌نایینی با بیان این‌که بنا داریم محصول پتاس را در تالار اصلی بورس عرضه کنیم اظهار کرد: صددرصد محصول تولیدی خود در سال۹۶ را از این طریق به فروش خواهیم رساند.

مدیر مجتمع پتاس‌خور و بیابانک اعلام کرد: اولویت اول برنامه‌های تولیدی پتاس به ظرفیت رساندن کارخانه تا ۵۰ هزار تن پتاس در سال خواهد بود و این در حالی است که ظرفیت فعلی تنها در حدود ۳۰ درصد ظرفیت اسمی کارخانه پتاس بوده است.

وی ادامه داد: برای رسیدن به ظرفیت ۵۰هزار تن در سال، یک برنامه ۳ساله طراحی شده که طی آن باید بر موانع تأمین شورابه، گلوگاه‌های فرایند تولید پتاس از کارنالیت و از همه مهم‌تر استحصال کارنالیت از شورابه در استخرهای تبخیر خورشیدی برنامه‌ریزی داشته باشیم.

علوی یادآور شد: طی سال‌های ۹۵ و ۹۶ و همزمان با تولید محصول، بسیاری از موانع تولید پتاس از کارنالیت در کارخانه نیز شناسایی و رفع شده است.

علوی‌نایینی افزود: از این رو در سال۹۷ تمرکز اصلی دفتر مهندسی مجتمع پتاس بر روی افزایش ظرفیت کارنالیت‌گیری از استخرهای تبخیر خورشیدی برنامه‌ریزی شده است.

وی در ادامه اعلام کرد: با تهیه نقشه راه که در ۳ماهه نخست سال ۹۷ و توسط مشاوره چینی پروژه شرکت JOC Technical Engineering نهایی می‌شود، مسیر مناسب جهت اقدامات اجرایی در حوزه املاح تبخیری در این دو منطقه مشخص خواهد شد.

مدیر مجتمع پتاس عنوان کرد: هدف نهایی طرح توسعه که مصوبه کمیته سرمایه‌گذاری ایمیدرو را نیز اخذ کرده است؛ شناسایی ذخایر و بهره‌برداری حداکثری از پتانسیل املاح تبخیری کشور در قالب احداث پارک‌های شیمیایی است.

علوی نایینی افزود: ایمیدرو به عنوان نماینده دولت و در نقش سیاستگذار، زمینه تأمین زیرساخت‌ها و شرایط مناسب جهت ورود بخش خصوصی و جذب سرمایه داخلی و خارجی در این حوزه را فراهم کرده است.

مدیر مجتمع پتاس اخذ پروانه تحقیق و توسعه از وزارت‌صنعت، معدن، تجارت، گواهینامه‌های ISO 9001: 2015, ISO 14001: 2015, OHSAS 18001: 2007، تجهیز و ارتقاء کمی و کیفی واحد مستقل HSEE مجتمع در حوزه فنی را از دیگر اقدامات صورت گرفته این مجتمع در سال ۹۶ اعلام کرد.