دو درصد از کل ذخایر معدنی کشور در کرمانشاه قرار دارد

معاون سازمان صنعت، معدن‌وتجارت استان دو درصد از کل ذخایر معدنی کشور در کرمانشاه قرار دارد معاون سازمان صنعت، معدن‌وتجارت استان کرمانشاه گفت: ۱۷ معدن غیرفعال استان کرمانشاه از ابتدای امسال تاکنون فعال شد. به گزارش خبرگزاری صداوسیما عزت‌ا…‌حاصلی، معاون سازمان صنعت، معدن‌وتجارت استان کرمانشاه گفت: طی فعال شدن ۱۷ معدن راکد دراستان کرمانشاهامسال ۱۷ […]

معاون سازمان صنعت، معدن‌وتجارت استان

دو درصد از کل ذخایر معدنی کشور در کرمانشاه قرار دارد

معاون سازمان صنعت، معدن‌وتجارت استان کرمانشاه گفت: ۱۷ معدن غیرفعال استان کرمانشاه از ابتدای امسال تاکنون فعال شد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما عزت‌ا…‌حاصلی، معاون سازمان صنعت، معدن‌وتجارت استان کرمانشاه گفت: طی فعال شدن ۱۷ معدن راکد دراستان کرمانشاهامسال ۱۷ فقره معدن غیرفعال، با اقدامات این سازمان فعال شده و به استخراج مواد معدنی که شامل سنگ لاشه، قیر طبیعی و سنگ تزیینی است، می‌پردازند.

معاون معدن سازمان صنعت، معدن‌وتجارت استان کرمانشاه اعلام کرد: استخراج سالیانه این معادن ۴۴۱ هزار تن و اشتغالزایی آنها ۱۲۶ نفر است.

حاصلی درباره پهنه‌های مطالعاتی استان کرمانشاه گفت: این پهنه‌ها شامل شهرستان‌های گیلان‌غرب، سنقر و کلیایی، هرسین و اسلام‌آباد غرب است که در پهنه گیلان‌غرب، عملیات اکتشافی در محدوده‌هایی به مساحت ۱۲۵۰ کیلومتر مربع توسط شرکت صبا میهن به منظور کشف قیر طبیعی انجام می‌شود.

وی افزود: اکتشاف در پهنه سنقر و کلیایی مربوط به کانسار‌های فلزی به مساحت ۲۸۰۰ کیلومتر مربع است که توسط شرکت ایمیدرو در حال بررسی و مطالعه است و در شهرستان هرسین، عملیات اکتشافی در مورد سنگ‌های تزیینی در محدوده ۱۱۰ کیلومترمربعی انجام می‌شود.

حاصلی نوع عملیات مطالعاتی و اکتشافی پهنه اسلام‌آباد غرب را مربوط به سنگ دولومیت در مساحتی معادل ۲۶۰۰ کیلومتر مربع بیان کرد و افزود: پروژه اکتشاف کانسار‌های رسوبی و غیرفلزی در بخش میانی استان کرمانشاه در محدوده‌ای به مساحت ۸۷۰۰ کیلومتر مربع در حال انجام است.

معاون معدن سازمان صنعت، معدن‌وتجارت کرمانشاه مواد معدنی مهم استان را به ترتیب شامل بیتومین، مرمریت، فلدسپات، سنگ‌آهن، منگنز، دولومیت، سیلیس، سنگ لاشه، مخلوط کوهی، مارن و آهک، سنگ‌گچ و میکا بیان کرد.

وی گفت: استان کرمانشاه با داشتن بیش از ۱٫۱ میلیارد تن ذخایر شناسایی شده، حدود دو درصد از کل ذخایر معدنی کشور را دارا است و از ۶۸ نوع ماده معدنی شناسایی شده در سطح کشور، ۲۰ نوع آن در این استان شناسایی شده است.

حاصلی با اشاره به این‌که استان کرمانشاه از نظر ذخایر بیتومین رتبه نخست کشور را دارد، اعلام کرد: این استان از نظر سنگ‌های تزیینی نیز دارای جایگاه مناسبی است به‌طوری که مرمریت شهرستان هرسین از شهرت جهانی برخوردار است.

وی درباره پروانه اکتشاف معادن استان کرمانشاه گفت: پروانه اکتشاف، مجوزی است که برای انجام عملیات اکتشاف مواد معدنی در محدوده مشخص، از طرف وزارت صنعت، معدن‌وتجارت صادر می‌شود.