اجرای دومین پروژه مخابرات اکتیو فیبر نوری شرکت گاز در آذربایجان

مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز خبر داد اجرای دومین پروژه مخابرات اکتیو فیبر نوری شرکت گاز در آذربایجان افتتاح سیستم مخابراتی خط لوله سوم آذربایجان به عنوان دومین پروژه مخابرات اکتیو فیبر نوری شرکت ملی گاز ایران، افق روشنی را در راه رسیدن به اهداف کلان مخابراتی این مجموعه ترسیم می‌کند. به گزارش ایلنا، […]

مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز خبر داد

اجرای دومین پروژه مخابرات اکتیو فیبر نوری شرکت گاز در آذربایجان

افتتاح سیستم مخابراتی خط لوله سوم آذربایجان به عنوان دومین پروژه مخابرات اکتیو فیبر نوری شرکت ملی گاز ایران، افق روشنی را در راه رسیدن به اهداف کلان مخابراتی این مجموعه ترسیم می‌کند.

به گزارش ایلنا، مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران درباره پروژه مخابرات خط لوله سوم گاز آذربایجان گفت: پروژه مخابراتی این خط به طول ۹۴۰ کیلومتر از ایستگاه ساوه شروع شده و تا میاندوآب ادامه دارد.

حسن منتظر تربتی با اشاره به تشریح ضرورت‌های احداث تأسیسات مخابراتی در مجاورت خطوط انتقال گاز افزود: شرکت ملی گاز ایران برای مدیریت شبکه گسترده خطوط لوله گاز کشور نیازمند ارتباطات مخابراتی است، ضمن آن‌که مناطق عملیاتی نیز در هنگام تعمیرات، بازرسی و رفع اشکال خطوط، نیازمند ارتباط با منطقه از طریق ارتباطات بی‌سیم بوده و کاربران مستقر در ایستگاه‌های تقویت فشار و ایستگاه‌های اندازه‌گیری مرزی هم بسیار از این تکنولوژی‌ بهره‌مند خواهند شد.

وی با اشاره به این‌که برای پاسخگویی به نیازهای گوناگون همکاران صنعت گاز به بسترهای مخابراتی، طرح جامع مخابرات شرکت ملی گاز تدوین شده است، گفت: مناسب‌‌ترین تکنولوژی ارتباطی که می‌تواند در مجاورت خطوط لوله احداث شود، مخابرات فیبر نوری است.

مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران در تشریح مزیت‌های فیبر نوری چنین گفت: فیبر نوری علاوه بر برخورداری از پهنای باند مناسب و سرعت بالا در تبادل داده، از ضریب امنیتی قابل توجهی برخوردار است و از نگاه سازمان‌های پدافندی، مناسب‌ترین مدیا برای انتقال ایمن اطلاعات به شمار می‌آید.

تربتی تأکید‌کرد: فناوری‌های پیشرفته و نوین، هسته اصلی پروژه‌های مخابراتی را تشکیل می‌دهند.

مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران، در ادامه به یکی دیگر از پروژه‌های این شرکت اشاره کرد و گفت: خط لوله سربیشهـ نهبندان زودتر از زمان مورد نظر و با کیفیت مطلوب اجرا شده است از این رو باید با تجزیه و تحلیل مراحل پروژه و استخراج و شناسایی عوامل موفقیت آن، الگویی مناسب را برای بهره‌برداری در دیگر پروژه‌ها ارایه کنیم.

به گفته تربتی، خط انتقال گاز سربیشهـ نهبندان پروژه‌ای است که همه ارکان آن به‌موقع و هماهنگ پروژه را به پیش بردند و با همدلی و همگرایی دستاوردی ارزشمند خلق کردند.

وی یکی از دلایل طولانی شدن پروژه‌ها را عدم توجه لازم به برخی جزییات و ریزه‌کاری‌ها در حین اجرا دانست و ادامه داد: مستند‌سازی تجربیات موفق پروژه‌ها می‌تواند به عنوان یک منبع راهبردی، ترسیم‌کننده مسیر درست برای دیگر طرح‌ها و پروژه‌ها باشد و برای سازمان ارزش‌آفرینی کند.

مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران افزود: همه ما باید حرفه‌ای عمل کنیم یعنی نسبت به مسؤولیتی که برعهده گرفته‌ایم متعهد باشیم همان‌طور که در پروژه اخیر نیز به دلیل تعهد همه ارکان آن توانستیم رکوردهای جدیدی را به ثبت برسانیم.