۱۷ طرح در جهش‌دوم صنعت پتروشیمی ‌به بهره‌برداری می‌رسد

معاون وزیر نفت ۱۷ طرح در جهش‌دوم صنعت پتروشیمی ‌به بهره‌برداری می‌رسد معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی ‌از بهره‌برداری ۱۱٫۵ میلیارد دلار طرح پتروشیمی‌ تا پایان امسال خبر داد و گفت: ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی ‌تا پایان امسال با حدود ۲۵میلیون تن افزایش به سالانه ۹۰ میلیون تن خواهد رسید. به گزارش مناقصه‌مزایده، بهزاد […]

معاون وزیر نفت

۱۷ طرح در جهش‌دوم صنعت پتروشیمی ‌به بهره‌برداری می‌رسد

معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی ‌از بهره‌برداری ۱۱٫۵ میلیارد دلار طرح پتروشیمی‌ تا پایان امسال خبر داد و گفت: ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی ‌تا پایان امسال با حدود ۲۵میلیون تن افزایش به سالانه ۹۰ میلیون تن خواهد رسید.

به گزارش مناقصه‌مزایده، بهزاد محمدی پس از بازدید از محل پیشنهادی برای احداث پارک پلی‌پروپیلن و طرح‌های پتروشیمی‌ متانول بوشهر، اکسیرحلال، سبلان، کیمیای پارس‌خاورمیانه، استحصال اتان مجتمع پالایش پارسیان سپهر و پتروشیمی ‌دماوند در عسلویه درباره اهمیت بازدید میدانی از پروژه‌ها اظهار کرد: شرکت‌ها در مسیر تکمیل پروژه‌ها مشکلاتی دارند و افزون بر آن مشکلاتی هم در هماهنگی میان واحدها وجود دارد که حضور شرکت ملی صنایع پتروشیمی‌ در منطقه کمک می‌کند چالش‌های آن‌ها در زمان کمتری حل‌وفصل شود.

وی با اشاره به اینکه بخشی از مجتمع‌های پتروشیمی ‌با مشکلات ناشی از ذخیره‌سازی روبه‌رو هستند که باید با شرکت مخازن سبز هماهنگی لازم انجام شود، ادامه داد: بخشی از مشکلات پروژه‌ها نیز تأخیر در ورود تجهیزات خارجی به سایت به دلیل شیوع ویروس کروناست.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی ‌با تأکید بر اینکه امسال سال طلایی صنعت پتروشیمی ‌است، تصریح کرد: لازم است برای پروژه‌هایی که قرار است امسال به بهره‌برداری برسد هماهنگی لازم انجام شود. امسال ۱۷طرح با سرمایه‌گذاری ۱۱٫۵ میلیارد دلار به بهره‌برداری می‌رسد که با افتتاح آن‌ها با حدود ۲۵میلیون تن افزایش، ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی‌به ۹۰ میلیون تن تا پایان امسال می‌رسد که این حجم افزایش ظرفیت صنعت پتروشیمی‌در طول یک سال بی‌سابقه است. پتروشیمی ‌میاندوآب نخستین طرح از این ۱۷ طرح بود که هفته گذشته به بهره‌برداری رسید.

به گفته مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی، از ۱۷طرح جهش‌دوم صنعت پتروشیمی ‌که امسال به بهره‌برداری می‌رسند، هفت طرح متانول کاوه، پتروپالایش کنگان، متانول کیمیای پارس‌خاورمیانه، سبلان، متانول بوشهر، اکسیرحلال و پتروپالایش پارسیان در عسلویه احداث شده‌اند.

محمدی با اشاره به اینکه موضوع شیوع ویروس کرونا موجب ایجاد اختلال در تأمین تجهیزات از خارج از کشور و محدودیت‌های اجرایی طرح‌ها شده است، گفت: تلاش می‌شود بر مسائل و محدودیت‌های ناشی از کرونا غلبه شود اما امکان دارد افتتاح برخی از این طرح‌ها تا اوایل سال آینده به طول بینجامد.

براساس گزارش شرکت ملی پتروشیمی، مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی ‌از محل پیشنهادی برای احداث پارک پلی‌پروپیلن و طرح‌های متانول بوشهر، اکسیرحلال، سبلان، کیمیای پارس‌خاورمیانه، استحصال اتان مجتمع پالایش پارسیان سپهر و پتروشیمی‌ دماوند در عسلویه بازدید کرد و مدیران و کارشناسان مربوطه روند پیشرفت طرح‌ها را تشریح کردند.