افزایش ۳۰۰ درصدی تعرفه‌های پزشکی

وزیر بهداشت مطرح کرد افزایش ۳۰۰ درصدی تعرفه‌های پزشکی وزیر بهداشت گفت: با اصلاح تعرفه‌ها به جای این‌که مردم زیرمیزی پرداخت کنند دولت تعرفه‌گذاری را در دستور کار قرارداد تا مسیر هزینه کرد شفاف شود، به عنوان مثال لوزه‌ای که با ۱۸ هزار تومان باید عمل می‌شد با اصلاحاتی به ۹۰ هزارتومان افزایش پیدا کرد […]

وزیر بهداشت مطرح کرد

افزایش ۳۰۰ درصدی تعرفه‌های پزشکی

وزیر بهداشت گفت: با اصلاح تعرفه‌ها به جای این‌که مردم زیرمیزی پرداخت کنند دولت تعرفه‌گذاری را در دستور کار قرارداد تا مسیر هزینه کرد شفاف شود، به عنوان مثال لوزه‌ای که با ۱۸ هزار تومان باید عمل می‌شد با اصلاحاتی به ۹۰ هزارتومان افزایش پیدا کرد که این موارد شامل افزایش ۳۰۰ درصدی تعرفه‌ها است.

به گزارش فارس، سیدحسن‌قاضی‌زاده‌هاشمی، وزیر بهداشت، با اشاره به این‌که گزارش‌های وزارت بهداشت به مقام معظم رهبری در خصوص آسیب‌های اجتماعی دقیق است، گفت: به‌طور حتم سایر دستگاه‌ها نیز در این زمینه امانتدار هستند زیرا گزارش‌های خود را در حوزه آسیب‌های اجتماعی به عالی‌‌ترین مقام کشور ارایه می‌دهند.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، افزود: مهم‌ترین اقدام وزارت بهداشت در حوزه پیگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی بحث کاهش هزینه‌های درمان در کشور بود، یعنی هزینه‌های درمان برای شهرنشینان نزدیک به ۶ درصد و برای روستاییان ۳ درصد کاهش پیدا کرد این درحالی است که پیش از شروع طرح تحول سلامت هزینه‌های بیمارستانی افراد بالغ بر ۳۸ درصد بود.

وی با بیان این‌که از اخذ زیرمیزی در شهرستان‌ها و شهرهای کوچک جلوگیری شد، تصریح کرد: با اصلاح تعرفه‌ها در شهرستان‌ها حدود ۷ هزار میلیارد تومان صرفه‌جویی شد یعنی به جای این‌که مردم زیرمیزی پرداخت کنند دولت تعرفه‌گذاری برای نزدیک به دو هزار قلم را در دستور کار قرارداد تا مسیر هزینه‌کرد‌ها شفاف شود، همچنین برای موارد غیرمنطقی نیز برخی اصلاحات صورت گرفت به عنوان مثال لوزه‌ای که با ۱۸ هزار تومان باید عمل می‌شد با اصلاحاتی به ۹۰ هزارتومان افزایش پیدا کرد که این موارد شامل افزایش ۳۰۰ درصدی تعرفه‌ها است.

هاشمی با تأکید بر افزایش دسترسی بیماران به مراکز درمانی در پی اقدامات صورت گرفته، ادامه داد: تاکنون دو هزار میلیارد تومان تجهیزات به بیمارستان‌های کشور منتقل شده است، از سوی دیگر، دو میلیون مترمربع فضای مراکز درمانی نوسازی و بازسازی شده علاوه بر این نزدیک به ۳هزار خانه‌بهداشت نیز احداث شده است.

وزیربهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به این‌که ۱۰هزار پزشک و متخصص در کل استان‌ها توزیع شده است، تصریح کرد: همه این موارد در جهت افزایش دسترسی بوده و در کاهش فقر و آسیب اجتماعی اثرگذار است، درعین حال برای حدود ۱۰ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر حاشیه‌نشین که شرایط بسیار بدتر از روستاییان داشته و امکانات خدماتی و رفاهی ندارند مراقب سلامت در نظرگرفته شد، ضمن این‌که به ازای هر ۳هزار نفر، پزشک و دندانپزشک اختصاص پیدا کرد.

وی با بیان این‌که بسیاری از حاشینه‌نشینان بدون دفترچه درمانی بودند، گفت: برای ۱۰ میلیون نفر نیز دفترچه درمانی در نظرگرفته شد، بنابراین تمامی این موارد تأثیر به‌سزایی در کاهش فقر و آسیب‌های اجتماعی دارد؛ همچنین اقداماتی نیز در حوزه بیماری‌های واگیردار و ایدز انجام شد که تأثیر مهمی در کاهش آسیب‌‌ها دارد، بنابراین این اقدامات درحدی بود که باعث رضایت مقام‌معظم‌رهبری شد و ایشان از جمله دستگاه‌های مورد نظر برای تقدیر و تشکر، وزارت بهداشت و درمان را نام بردند.

همکاری نکردن بیمه‌ها علت اجرایی نشدن طرح تحول سلامت در زندان‌ها

هاشمی در خصوص آخرین پیگیری‌ها برای اختصاص ۵۰ درصد منابع لازم برای رفع مشکلات بهداشتی و درمانی زندانیان از سوی وزارت بهداشت، افزود: متأسفانه این موضوع اجرایی نشد، زیرا قرار بود که برای این موضوع ۵۰ درصد هزینه‌ها نیز توسط بیمه‌ها اختصاص پیدا کند تا طرح پزشک خانواده را در زندان‌ها اجرایی کنیم اما متأسفانه هیچ دستگاهی این موضوع را پیگیری نکرد.

وزیربهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به این‌که زندان یکی از کانون‌های توزیع بیماری‌های واگیر به خارج از زندان است به خانه ملت گفت: عدم همکاری‌ها را باید از وزیر دادگستری سؤال کرد، ضمن این‌که بیمه باید قبول می‌کرد که خدماتی که تحت طرح پزشک خانواده است را ارایه دهد؛ البته نماینده بیمه در جلسه با وزیر دادگستری این موضوع را تعهد کرد اما موضوع اجرایی نشد.

علمای اهل تسنن و تشیع ستون پیکره اسلام هستند

همچنین وزیر بهداشت و درمان در جمع مردم و مسؤولان خاش در مراسم افتتاح پروژه‌های بهداشتی و درمانی عنوان کرد: از نگاه مسؤولان عالی نظام، هیچ تفاوتی بین شیعه و سنی وجود ندارد.

هاشمی یکی از مهم‌ترین محورهای انقلاب اسلامی را رسیدگی به محرومان و مستضعفان عنوان کرد و افزود: بنای انقلاب بر گسترش عدالت بود اما کشورداری با وجود اختلاف سلیقه‌ها، بسیار دشوار است و گرفتاری‌هایی مانند جنگ، تحریم و وجود افرادی که به جای خدمت به قدرت، ثروت و مکنت فکر می‌کنند، همواره از دوران رسول خدا و ائمه‌اطهار وجود داشته است.

هاشمی در ادامه خاطرنشان کرد: وقتی مردم ایران وحدت بین علما و مردم اهل تسنن و تشیع را می‌بینند، احساس افتخار می‌کنند و از صمیم قلب خوشحال هستند و مردم از دعوا، تفرقه و نزاع احساس خوشایندی ندارند که ناشی از فطرت الهی است و وقتی می‌بینند همه از همگرایی و وحدت صحبت می‌کنند، خوشحال می‌شوند، زیرا وحدت سنت پیامبر خدا است.

وزیر بهداشت، وحدت مسلمانان را مانند ستون‌های بناهای مختلف مانند مساجد یاد کرد و گفت: علمای اهل تسنن و تشیع، ستون پیکره اسلام هستند که می‌توانند در همه عرصه‌ها مدعی باشند؛ در یک قرن گذشته بر خلاف برخی ادعاهای نادرست انقلاب کارگری مارکسیسم،  در ایران، دین توانست یک کشور و ملت‌‌ها را اداره کند و شک ندارم که این راه، بی‌بازگشت است.

 

هاشمی بیان کرد: معتقدیم دولت با تأسی از رهنمودهای مقام معظم رهبری و تأیید شورای نگهبان و مجلس شورای اسلامی در راستای مصوبات شورای عالی امنیت ملی، موضوع برجام را به نتیجه رساند.