سردردهای خطرناک را بشناسید

سردردهای خطرناک را بشناسید دبیر علمی بیست‌وچهارمین کنگره بین‌المللی نورولوژی و الکتروفیزیولوژی بالینی با اشاره به علایم سردردهای خطرناک گفت: سردردهای همراه با علایمی همچون کاهش هوشیاری ممکن است خطرناک بوده و باید جدی گرفته شود. به گزارش مناقصه‌مزایده از روابط عمومی انجمن متخصصین مغز و اعصاب ایران، امیرحسن‌حبیبی در آستانه بیستمین کنگره بین‌المللی نورولوژی […]

سردردهای خطرناک را بشناسید

دبیر علمی بیست‌وچهارمین کنگره بین‌المللی نورولوژی و الکتروفیزیولوژی بالینی با اشاره به علایم سردردهای خطرناک گفت: سردردهای همراه با علایمی همچون کاهش هوشیاری ممکن است خطرناک بوده و باید جدی گرفته شود.

به گزارش مناقصه‌مزایده از روابط عمومی انجمن متخصصین مغز و اعصاب ایران، امیرحسن‌حبیبی در آستانه بیستمین کنگره بین‌المللی نورولوژی و الکتروفیزیولوژی بالینی در ارتباط با شایع‌‌ترین بیماری‌های مغز و اعصاب اطفال اظهار داشت: تب و تشنج بین سنین ۶ ماهگی تا ۶ سالگی یکی از مشکلات شایع در میان کودکان است که اگر تنها تب وجود داشته باشد باید جهت رفع آن اقدام کرد تا با مشکلات بیش‌تری برای کودک همراه نشویم.

وی افزود: ولی تب بالا که کنترل نشود خطرآفرین بوده و ممکن است سبب بروز تشنج و مشکلات مربوط به حوزه مغز و اعصاب برای کودک شود.

دبیر علمی بیست‌وچهارمین کنگره بین‌المللی نورولوژی و الکتروفیزیولوژی بالینی اضافه کرد: کاهش اکسیژن‌رسانی به مغز نوزاد حین زایمان مادر می‌تواند سبب فلج مغزی نوزاد شود و مشکلات زیادی را برای آن و خانواده‌‌اش ایجاد کند که این مشکل نیز یکی دیگر از بیماری‌های حوزه مغز و اعصاب کودکان به شمار می‌رود.

حبیبی در ارتباط با موضوع سردردهای خطرناک ادامه داد: سردردهایی خطرناک هستند که هنگام صبح بروز یابند یا قبل از سردرد، فرد دچار استفراغ شود، همچنین سردردهایی که بدون سابقه قبلی ایجاد شده یا متفاوت از سرددهای قبلی فرد از نظر زمانی و شدت است، می‌تواند خطرناک باشد.

وی افزود: سردردهایی که همراه با آنها علایم دیگری مانند ضعف یک طرفه بدن یا کاهش هوشیاری و یا به دنبال فعالیت بدنی ایجاد شود ممکن است خطرناک بوده و نیاز به بررسی جدی و بیش‌تر دارد.

دبیر علمی بیست و چهارمین کنگره بین‌المللی نورولوژی و الکتروفیزیولوژی بالینی در ارتباط با دلیل افزایش آمار ابتلا به میگرن، گفت: آمار دقیقی در مورد این مسأله وجود ندارد البته به دلیل تشخیص و شناسایی این بیماری نسبت به گذشته، گاهی گمان می‌رود این مشکل نسبت به قبل افزایش یافته است البته استرس و تنش سبب بدتر شدن وضعیت میگرن در افراد می‌شود.

حبیبی در مورد تومورهای مغزی افزود: این تومور‌ها بسته به این‌که در کجای مغز قرار دارند، ممکن است علایم مختلفی را از خود نشان دهند که این علایم به‌طور نمونه، ضعف اندام‌ها، اختلال شخصیت، استفراغ، افزایش فشار داخل مغز، دوبینی، وزوز گوش است.

 

وی در ارتباط برگزاری بیست و چهارمین کنگره بین‌المللی نورولوژی و الکتروفیزیولوژی بالینی گفت: این کنگره هرساله در اردیبهشت ماه برگزار می‌شود و مهمانان داخلی و خارجی در آن حضور دارند. که متخصصین مغز و اعصاب در حوزه اطفال و بزرگسالان در زیر رشته‌های تشنج، اختلالات حرکتی،‌ اماس و… می‌توانند در این کنگره حضور یافته و از مطالب علمی ارایه شده در آن بهره‌مند شوند.