شعله اختلافات قدیمی و ریشه‌دار بهداد سلیمی و فدراسیون مجدداً بالا گرفت

شعله اختلافات قدیمی و ریشه‌دار بهداد سلیمی و فدراسیون مجدداً بالا گرفت پس‌لرزه‌های اتفاقات عجیب و تلخ رقابت‌های جهانی وزنه‌برداری برای بهدادسلیمی، همچنان ادامه دارد و در حال آغاز دوباره حواشی و اختلافات قدیمی و ریشه‌دار است. به گزارش مهر، رقابت‌های جهانی ۲۰۱۷ آمریکا برای بهدادسلیمی، تکرار کابوس المپیک ریو بود. کابوسی که هیأت ژوری […]

شعله اختلافات قدیمی و ریشه‌دار بهداد سلیمی و فدراسیون مجدداً بالا گرفت

پس‌لرزه‌های اتفاقات عجیب و تلخ رقابت‌های جهانی وزنه‌برداری برای بهدادسلیمی، همچنان ادامه دارد و در حال آغاز دوباره حواشی و اختلافات قدیمی و ریشه‌دار است.

به گزارش مهر، رقابت‌های جهانی ۲۰۱۷ آمریکا برای بهدادسلیمی، تکرار کابوس المپیک ریو بود. کابوسی که هیأت ژوری برای او رقم زد و بار دیگر او را برای ادامه راه قهرمانی و کسب افتخار، دچار شک و تردید کرد. بهداد در حالی به مدال برنز دسته فوق سنگین رقابتهای جهانی آمریکا دست یافت که به عقیده بسیاری از کارشناسان و اهالی وزنه‌برداری، حرکت سوم دوضرب او هیچ مشکلی نداشت و به ناحق از سوی هیأت ژوری پذیرفته نشد. هر چند برخی نیز اعتقاد دارند او مرتکب خطا شد اما هیأت ژوری می‌توانست از خطای او چشم‌پوشی کند.

به گفته برخی اهالی وزنه‌برداری، نگاه معنادار بهدادسلیمی به وزنه‌ای که در حرکت آخر بالای سر برده بود، بهترین بهانه را به هیأت ژوری داد تا به نوعی او را تنبیه و دستش را از مدالی خوشرنگ‌تر کوتاه کنند. هر چند که خود بهداد معتقد است این حرکت از روی شادی بوده و به هیچ وجه قصد کُری‌خوانی و جسارت به کسی را نداشته است.

از سویی دیگر علی‌مرادی، رییس فدراسیون وزنه‌برداری که بسیاری او را به نادیده گرفتن حق‌کشی بهداد می‌دانند و از عملکرد منفعل او در برخورد با این اتفاق گلایه می‌کنند، معتقد است مقصر اصلی، شخص بهدادسلیمی است!

مرادی در تازه‌‌ترین اظهاراتش پیرامون این موضوع گفته: «هر چند هیأت ژوری با نگاه سختگیرانه در رابطه با بهداد تصمیم گرفت، اما حرکات اضافی بهداد که جایی در ورزش حرفه‌ای ندارد، بهانه خوبی برای هیأت ژوری شد تا چنین برخوردی با او شود.»

البته رییس فدراسیون وزنه‌برداری در دفاع از این‌که چرا اقدام قاطع و فوری در این خصوص در حاشیه رقابت‌های جهانی آمریکا صورت نداد نیز آب پاکی را روی دست منتقدان ریخت و گفت: « باید بدون سر و صدا و جنجال رسانه‌ای به این موضوع پرداخت، اما فاصله زیاد وزنه‌های قهرمان گرجستانی با رکوردهای دو نماینده فوق سنگین ایران، گویای حقایق فراوانی است که باید کمی منطقی تر با این مسأله برخورد کنیم.»

بدین ترتیب واکنش علی‌مرادی و برخی اهالی داوری فدراسیون وزنه‌برداری، باعث شعله ور شدن دوباره آتش اختلافات دیرینه، میان فدراسیون و طردشدگانی شد که تا قبل از رقابت‌های جهانی سکوت کرده بودند و بهانه‌ای برای آغاز حملات خود نداشتند.

حالا می‌توان یکی از دستاوردهای مهم رقابت‌های جهانی آمریکا برای بهدادسلیمی و حامیانش را آغاز اختلافات و دشمنی با فدراسیون علی‌مرادی خواند که مطمئناً در صورت ادامه این روند باید منتظر اظهارنظرهای تند و صریح طرفین و اتفاقات عجیبی در آینده‌ای نزدیک باشیم.