ستاره بزرگ ایران بر سر دار مکافات!

ستاره بزرگ ایران بر سر دار مکافات! بازیکنی که از او به عنوان ستاره احتمالی ایران در جام‌جهانی یاد می‌شد بعد از دومین بازی تیم‌ملی در این رقابت‌ها با چشمانی اشکبار زمین را ترک کرد. به گزارش ورزش سه، سردار آزمون، همان مهاجمی که رسانه‌های خارجی طی ۳سال گذشته توجه خاصی به او نشان دادند، […]

ستاره بزرگ ایران بر سر دار مکافات!

بازیکنی که از او به عنوان ستاره احتمالی ایران در جام‌جهانی یاد می‌شد بعد از دومین بازی تیم‌ملی در این رقابت‌ها با چشمانی اشکبار زمین را ترک کرد.

به گزارش ورزش سه، سردار آزمون، همان مهاجمی که رسانه‌های خارجی طی ۳سال گذشته توجه خاصی به او نشان دادند، همان گلزنی که با پیراهن روستوف روسیه در لیگ قهرمانان اروپا تعریف و تمجید‌ها را برانگیخت، پسر ترکمن فوتبال ایران که به عنوان آخرین خط خورده ایران از حضور در جام‌جهانی ۲۰۱۴ به عنوان پدیده جدید بازماند تا چند ماه بعد در جام‌ملت‌های آسیا ۲۰۱۵ استرالیا با گل‌های دیدنی‌‌اش استعداد خود را به رخ بکشد در روسیه دو بازی پرفراز و نشیب داشت تا بعد از شکست برابر لاروخا بغض او از انتقادات شکسته شود.

سردار ایرانی‌ها تنها با ۲۳سال سن تا قبل از آغاز جام‌جهانی در ۳۳ بازی ملی موفق به ۲۳ بار گلزنی شده بود، گل‌هایی یکی از یکی زیباتر و حساس‌تر که اوج این گل‌ها در جام‌ملت‌های آسیا استرالیا همین طور مقدماتی جام‌جهانی ۲۰۱۸ در قاره‌کهن ثبت شد.

عملکردی که او را با القابی همچون مسی ایران، ابراهیموویچ و … مواجه کرد تا نگاه‌ها به این مهاجم همین طور انتظارات به‌طور چشمگیری بالا برود.

سردار اما این بار در آزمونی بزرگ همچون جام‌جهانی نه مقابل مراکش نه مقابل اسپانیا موفق به گلزنی نشد. در بازی اول این بازیکن طلایی‌‌ترین موقعیت ایران را در حالت تک‌به‌تک از دست داد و در بازی دوم هم اصلاً توانایی‌های او در خط حمله آن هم در شرایطی که تیم‌ملی نیاز مبرم به گلزنی داشت به چشم نیامد چون هر گاه دقت می‌شد سردار یکی از ارکان تدافعی ایران بود تا ارکان تهاجمی.

البته این اتفاق برمی‌گشت به خواسته‌های فنی کی‌روش از شماره ۲۰ ایران تا بلکه قدرت سرزنی او روی توپ‌های هوایی بتواند در جنگ‌های تن‌به‌تن در حملات پرشمار لاروخا تأثیرگذار باشد.

بی‌انصافی است اگر بخواهیم بگوییم سردارآزمون در این حربه‌های تاکتیکی بد عمل کرد چون به غیر از یکی دو صحنه که اشتباه کرد در سایر موارد به خصوص روی نبردهای هوایی آزمون برنده این جنگ‌ها بود.

البته این عادت طرفداران ایرانی است که در جریان بازی‌های بزرگ محو هیجانات شوند و واقعیت‌ها را نبینند درست مثل عملکردی که سردار در بازی با اسپانیا داشت.

اما انتقادات از سردار که اشک او را در کازان‌آره‌نا همان ورزشگاهی که او با پیراهن روبین در لیگ برتر روسیه به میدان می‌رود پرده از یک راز بزرگ برداشت، رازی که برمی‌گشت به تصمیمات هیجانی خود این بازیکن در قبول نکردن پیشنهادی رویایی در تابستان گذشته که می‌توانست تحولی شگرف در فوتبال مهاجم ۲۳ ساله ایران رقم بزند.

پاسخ منفی دادن به پیشنهاد لاتزیو و ماندن در روبین برای تجربه یک فصل پر از ناکامی تأثیراتش را این روز‌ها کاملاً نشان می‌دهد چون در امتداد یک فصل متوسط باشگاهی حالا سردار دیگر آن بازیکن کار در بیاور برای ایران نشان نداد.

چه بسا سردارآزمون به عنوان یکی از استعدادهای‌ناب فوتبال ایران و قاره‌کهن نیاز به تحولی بزرگ در دوران حرفه‌ای داشته باشد تا به همان سرداری تبدیل شود که با گل‌های خود فتح‌های بزرگی برای ایران زمین رقم بزند و این تحول می‌توانست با کوچ به لاتزیو در سری‌A ایتالیا رقم بخورد.

آزمون که حالا در پست خود با مدعیان بزرگی رقابت دارد مسلماً خود به این نتیجه رسیده که باید دل از فوتبال روسیه و کاشفش قربان‌‌بردی‌اف بکند تا در تیمی جدید چالش بزرگ تری را پیش‌رو داشته باشد، چالشی که می‌تواند او را به فرم مطلوب دو فصل قبل برگرداند. روزهایی که سردار ایرانی‌ها لرزه بر اندام بزرگ‌‌ترین تیم‌های باشگاهی و مدافعان آنها می‌انداخت.

سردار این روز‌ها در حالی در مذان انتقادات قرار گرفته است که با نگاهی به اتفاقات رخ داده می‌توان به جرأت گفت خودش به اندازه کافی خودش را مجازات می‌کند.

آزمون که بعد از بازی با مراکش همین طور اسپانیا به عنوان یکی از ملی‌پوشان فعال در فضای مجازی به خوبی در جریان انتقادات قرار گرفته بود در حالی اشک‌ریزان از کنار رفتن از تیم‌ملی صحبت کرد که نه‌تنها هیچ کدام از همان منتقدان بلکه هیچ کدام از فوتبالدوستان حاضر به دیدن این صحنه‌ها و صحبت‌ها از سردار آزمون نبودند چون همگان به این موضوع اشراف دارند که بازیکنی مثل او برای فوتبال ایران همچون یک الماس ارزشمند و کلیدی است.

مهاجمی که اگر روی فرم باشد درست مثل ۳ سال گذشته انتخاب اول سرمربی تیم‌ملی در پست تک‌مهاجم خواهد بود تا به گلزن اول تاریخ فوتبال ملی ایران در یک دهه آینده تبدیل شود.