نیاز زنان به چربیهای اُمگا-۳ در دوران بارداری متخصصان تأکید میکنند اسیدهای چرب اُمگا-۳ همچون نوع یافت شده در ماهی چرب، بخش ضروری رژیم غذایی سالم در طول بارداری هستند. به گزارش مهر، متخصصان آکادمی تغذیه و رژیم غذایی آمریکا برای استفاده درست از این منابع غذایی توصیههایی را ارایه میکنند؛ – ماهیهایی را انتخاب […]
نیاز زنان به چربیهای اُمگا-۳ در دوران بارداری
متخصصان تأکید میکنند اسیدهای چرب اُمگا-۳ همچون نوع یافت شده در ماهی چرب، بخش ضروری رژیم غذایی سالم در طول بارداری هستند.
به گزارش مهر، متخصصان آکادمی تغذیه و رژیم غذایی آمریکا برای استفاده درست از این منابع غذایی توصیههایی را ارایه میکنند؛
– ماهیهایی را انتخاب کنید که میزان جیوه آن پایین باشد نظیر سالمون، ماهی کاد و ساردینز.
– از مصرف ماهیهای دارای میزان بالای جیوه نظیر اره ماهی و کوسه اجتناب شود.
– غذاهای غنی شده با اسید دوکوساهگزانوییک (DHA) بخورید یا در صورت تأیید پزشک از مکملهای DHA استفاده شود.
– تخممرغهایی را مصرف کنید که مرغ آن با ریزجلبکهای غنی شده از DHAتغذیه شده باشد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.