میوههای مناسب برای بیماران مبتلا به دیابت را بشناسید آیا تمایل دارید بهترین میوههای مناسب برای کنترل قند خونتان را بشناسید، اگر چنین است شما را به خواندن این مقاله دعوت میکنیم. به گزارش سلامت نیوز به نقل از بنیاد امور بیماریهای خاص، آب و هوای گرم فصول بهار و تابستان به معنای وجود میوههای […]
میوههای مناسب برای بیماران مبتلا به دیابت را بشناسید
آیا تمایل دارید بهترین میوههای مناسب برای کنترل قند خونتان را بشناسید، اگر چنین است شما را به خواندن این مقاله دعوت میکنیم.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از بنیاد امور بیماریهای خاص، آب و هوای گرم فصول بهار و تابستان به معنای وجود میوههای فراوان و لذیذ است اما احتمالاً از دانستن این موضوع شگفتزده خواهید شد که چگونه این میوهها میتوانند با برنامه رژیم غذایی شما سازگار باشند. بر طبق اظهارات انجمن دیابت آمریکا، میوهها غنی از موادمعدنی، ویتامین و فیبر میباشند، اما درست مانند سایر کربوهیدراتهایی که مصرف میکنید، باید مصرف میوهها را نیز تحت کنترل داشته باشید.
کلید دستیابی به موفقیت و بهرهمندی کامل از مزایای میوهها این است که به اندازه و مقدار هر سهم میوهای که مصرف میکنید، توجه داشته باشید و این موضوع را نیز در نظر بگیرید که باید از میوههای کنسرو شده در شربتها یا سایر میوههایی که به آنها شکر افزوده میشود، دوری کنید. در این جا به تعدادی از میوههای مفید اشاره میشود.
توتها و میوههای قرمز (به خاطر وجود آنتیاکسیدان بالا)
چنانچه عاشق مصرف هرگونه از انواع توتها یا میوههای قرمز باشید، (خواه شاهتوت، خواه توتفرنگی یا هر نوع میوه دیگری از این دست نظیر بلوبری، رد بری، زغال اخته)، میتوانید با خیال راحت آنها را مورد استفاده قرار دهید. طبق گزارشهای به دست آمده از انجمن دیابت آمریکا، میوههای ذکر شده بهترین میوههای موجود برای افراد مبتلا به دیابت میباشند چراکه بسته کاملی از آنتیاکسیدانها، ویتامینها و فیبر را ارایه میدهند، در حالی که کالری و شاخصGL بسیار پایینی دارند. برای مثال میتوان به زغال اخته اشاره کرد که مصرف ۳ چهارم فنجان از میوه تازه آن تنها ۶۲ کالری دارد و دارای ۱۶ گرم کربوهیدرات میباشد.
برخی دیگر از میوههای مفید برای افراد دیابتی، به همراه علت مفید بودن آنها در ادامه آورده شده است:
انواع گیلاسها (و نیز آلبالو) به خاطر دارا بودن خاصیت ضد التهابی
هلو به خاطر دارا بودن پتاسیم
زردآلو به خاطر دارا بودن مقدار بالای فیبر
سیب به خاطر ویتامینهای فراوان
پرتقال به خاطر بالا بودن مقدار ویتامین سی
منبع: everydayhealth.com
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.