تأثیر کلم و اسفناج در مقابله با پیری مغز طبق مطالعه جدید، همانطور که مصرف کلم و اسفناج به تناسب اندام کمک میکند در حفظ تناسب شناختی مصرفکنندگان هم تأثیر خواهد داشت. به گزارش مهر، محققان دانشگاه ایلینوی آمریکا با مطالعه ۶۰ فرد ۲۵ تا ۴۵ سال دریافتند شرکتکنندگان میانسال با میزان بالاتر «لوتین» دارای […]
تأثیر کلم و اسفناج در مقابله با پیری مغز
طبق مطالعه جدید، همانطور که مصرف کلم و اسفناج به تناسب اندام کمک میکند در حفظ تناسب شناختی مصرفکنندگان هم تأثیر خواهد داشت.
به گزارش مهر، محققان دانشگاه ایلینوی آمریکا با مطالعه ۶۰ فرد ۲۵ تا ۴۵ سال دریافتند شرکتکنندگان میانسال با میزان بالاتر «لوتین» دارای واکنشهای عصبی به مراتب شبیهتر به جوانان بودند تا همسن و سالهای خودشان. لوتین ماده مغذی یافت شده در سبزیجات پربرگ سبز نظیر اسفناج و کلم کالی و همچنین آووکادو و تخممرغ بودند.
نعمانخان، عضو تیم تحقیق، در این باره میگوید: «مصرف سبزیجات پربرگ سبز دارای فواید متعددی هستند و دادههای ما نشان میدهد دارای فواید شناختی هم هستند.»
محققان در این مطالعه دریافتند لوتین دارای نقش حفاظتی است بدینصورت که افرادی که دارای لوتین بیشتری بودند دارای توانایی شناختی بیشتری برای انجام تکالیف و وظایفشان بودند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.