ماهی گلی یا کارخانه تولید الکل؟ ماهی طلایی یا همان ماهی گلی شیوه جالبی برای زنده ماندن دارد. به گزارش تسنیم، ماهیهای قرمز که اغلب ما برای مراسم سال نو و نوروز آنها را بر سر سفره هفتسین میگذاریم، شیوه عجیبی برای زنده ماندن در آب یخ زده و کم اکسیژن دارد. نام علمی این […]
ماهی گلی یا کارخانه تولید الکل؟
ماهی طلایی یا همان ماهی گلی شیوه جالبی برای زنده ماندن دارد.
به گزارش تسنیم، ماهیهای قرمز که اغلب ما برای مراسم سال نو و نوروز آنها را بر سر سفره هفتسین میگذاریم، شیوه عجیبی برای زنده ماندن در آب یخ زده و کم اکسیژن دارد.
نام علمی این ماهیها «کاراسیوس» است و به گفته محققان برای ادامه زندگی خود در این شرایط الکل تولید میکند.
محققان دانشگاه اسلو دریافتند که ماهی گلی با تولید الکل که در واقع تولید نوعی اسیدلاکتیک خطرناک است، میتواند زنده بماند.
طبق این گزارش، این ماهیها به دلیل شیوه روند تکامل، یک متخصص تولید الکل هستند.
به گفته محققان، ماهی قرمز زمانی که با کمبود اکسیژن مواجه میشود اسید لاکتیک در سلولهایش ترشح میشود و آنزیمی شبیه به مخمر تولید میکند.
ترشح آنزیم تولید شده به تولید الکل اتانول در بدن ماهی میانجامد و به این شیوه ماهی در برابر کمبود اکسیژن و سرما مقاومت میکند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.