زمان طلایی نجات بیمار در سکته قلبی

زمان طلایی نجات بیمار در سکته قلبی یک متخصص قلب و عروق، گفت: اگر فرد دچار سکته قلبی در مدت کم‌تر از دو ساعت به مرکز درمانی انتقال یابد با مداخلات درمانی می‌توان عوارض ناشی از سکته قلبی را به حداقل رساند. به گزارش مهر، مریم‌مهرپویا در این زمینه اظهارداشت: سکته قلبی عارضه‌ای است که […]

زمان طلایی نجات بیمار در سکته قلبی

یک متخصص قلب و عروق، گفت: اگر فرد دچار سکته قلبی در مدت کم‌تر از دو ساعت به مرکز درمانی انتقال یابد با مداخلات درمانی می‌توان عوارض ناشی از سکته قلبی را به حداقل رساند.

به گزارش مهر، مریم‌مهرپویا در این زمینه اظهارداشت: سکته قلبی عارضه‌ای است که به دنبال بسته شدن کامل رگ‌های قلب ایجاد می‌شود البته این افراد عمدتاً دارای سابقه گرفتگی عروق هستند.

وی افزود: سکته قلبی با تعریق شدید، درد قفسه سینه، کاهش سطح هوشیاری، غش و … می‌شود این علایم می‌تواند موجب عوارض دیگری مانند آسیب‌های جسمی‌شود زیرا به عنوان مثال وقتی فرد غش می‌کند ممکن است بر اثر شدت ضربه دچار شکستگی در سایر اندام‌‌ها نیز شود.

این متخصص قلب و عروق با بیان این‌که سکته قلبی در مردان شایع‌تر است، یادآورشد: افزایش و کاهش قند خون و فشار خون، استعمال سیگار، افزایش چربی خون، عدم کنترل برخی بیماری‌ها مانند دیابت موجب بروز سکته قلبی در افراد می‌شود.

فلوشیپ اینترونشنال کاردیولوژی با تأکید بر این‌که اگر افراد مبتلا به سکته قلبی به موقع به پزشک مراجعه کنند تحت درمان قرار می‌گیرند، خاطرنشان‌کرد: اگر فرد مبتلا به سکته قلبی در مدت کم‌تر از ۲دو ساعت به مرکزدرمانی انتقال یابد با مداخلات درمانی می‌توان عوارض ناشی را سکته قلبی را به حداقل رساند.

 

مهرپویا یادآور شد: به افرادی که سابقه ابتلا به سکته قلبی دارند توصیه می‌شود از فاکتورهای خطر از جمله استعمال دخانیات، مواد الکی، آلاینده‌های هوا و… به شدت خودداری کنند.