افراد گیاهخوار بیش‌تر در معرض ابتلا به افسردگی هستند

افراد گیاهخوار بیش‌تر در معرض ابتلا به افسردگی هستند طبق نتایج یک مطالعه جدید، افراد گیاهخوار در مقایسه با افراد گوشتخوار و دارای رژیم‌غذایی متعادل قراردادی، در معرض ریسک بالاتر ابتلا به افسردگی قرار دارند. به گزارش مهر، محققان دانشگاه بریستول انگلستان با مطالعه حدود ۱۰ هزار نفر در جنوب‌غربی انگلستان دریافتند افراد گیاهخوار دو […]

افراد گیاهخوار بیش‌تر در معرض ابتلا به افسردگی هستند

طبق نتایج یک مطالعه جدید، افراد گیاهخوار در مقایسه با افراد گوشتخوار و دارای رژیم‌غذایی متعادل قراردادی، در معرض ریسک بالاتر ابتلا به افسردگی قرار دارند.

به گزارش مهر، محققان دانشگاه بریستول انگلستان با مطالعه حدود ۱۰ هزار نفر در جنوب‌غربی انگلستان دریافتند افراد گیاهخوار دو برابر در معرض ابتلا به افسردگی قرار دارند چراکه کمبود ویتامین و موادمعدنی می‌تواند تأثیر منفی بر سلامت روان‌شان داشته باشد.

طبق نتایج این مطالعه مشخص شد ۳۵۰ شرکت کننده گیاهخوار در مقایسه با افراد گوشتخوار دارای میانگین بالاتر نمره در زمینه افسردگی بودند.

در مقایسه با گوشت، رژیم‌غذایی گیاهی حاوی مصرف ویتامین B12 کم‌تر و همچنین مصرف بیش‌تر مغزیجات آجیلی حاوی اسیدهای چرب امگا-۶ است، که هر دو این موارد با افزایش ریسک مشکلات سلامت روان مرتبط هستند.

به‌علاوه، حدود ۵۰ درصد از افراد مطلقاً گیاهخوار و ۷ درصد افراد دارای رژیم‌غذایی گیاهی با کمبود ویتامین B12 مواجه هستند. ویتامین B12 در گوشت قرمز یافت شده و نقش مهمی در تأثیر بر خلقیات فرد دارد.

طبق این گزارش، سایر فاکتورهای احتمالی مربوط به میزان بالای فیتواستروژن‌ها (استروژن که به‌طورطبیعی در حبوبات یافت می‌شود) است که عمدتاً در رژیم‌غذایی سرشار از سبزیجات و سویا وجود دارد.

محققان فاکتور دخیل دیگر را مصرف کم‌تر غذاهای دریایی دانسته که با ریسک بیش‌تر بروز علایم افسردگی مرتبط است.

 

به گفته محققان، فقدان یک رژیم‌غذایی متعادل می‌تواند بر ابتلا به افسردگی تأثیر بگذارد.