مواد خوراکی تقویت‌کننده انرژی و کاهش خستگی

مواد خوراکی تقویت‌کننده انرژی و کاهش خستگی محققان توصیه می‌کنند انجام برخی تغییرات در رژیم غذایی می‌تواند به مقابله با خستگی مداوم کمک کند. به گزارش مهر، متخصصان برای مقابله با خستگی مداوم مصرف برخی مواد خوراکی را توصیه می‌کنند. لیموترش مصرف یک لیوان آب همراه با آبلیمو می‌تواند به اندازه یک فنجان قهوه در […]

مواد خوراکی تقویت‌کننده انرژی و کاهش خستگی

محققان توصیه می‌کنند انجام برخی تغییرات در رژیم غذایی می‌تواند به مقابله با خستگی مداوم کمک کند.

به گزارش مهر، متخصصان برای مقابله با خستگی مداوم مصرف برخی مواد خوراکی را توصیه می‌کنند.

لیموترش

مصرف یک لیوان آب همراه با آبلیمو می‌تواند به اندازه یک فنجان قهوه در صبح انرژی بخش باشد. مصرف آب یک لیموترش می‌تواند ۴۰ درصد نیاز روزانه ویتامین C بدن را تأمین کند. افزودن لیموترش به رژیم غذایی موجب تقویت متابولیسم بدن شده، از افزایش انسولین پیشگیری می‌کند و پتاسیم موردنیاز برای کمک به بهبود عملکرد مغز و اعصاب را تأمین می‌کند.

دانه چیا

به گفته محققان دانه چیا به خاطر نسبت بالا پروتئین، چربی و فیبر همراه با کربوهیدرات پایین می‌تواند انرژی کافی بدن را تأمین کند. همچنین با ایجاد احساس سیری می‌تواند مانع از خوردن بیش از اندازه شود.

لوبیا

لوبیا بهترین منبع غذایی حاوی فیبر است و انرژی بلندمدتی را برای بدن تأمین می‌کند. این ماده غذایی به‌خصوص برای افراد گیاهخوار می‌تواند منبع جایگزین پروتئین گوشت قرمز باشد.

اسفناج

آهن به سلول‌های قرمز خون در انتقال اکسیژن به نقاط مختلف بدن کمک می‌کند. از این رو کمبود آهن با خستگی همراه است. سبزیجات پربرگ یکی از مواد خوراکی جذب سریع آهن تلقی می‌شوند. اسفناج هم حاوی منیزیم، ماده معدنی مهم فرآوری انرژی بدن است.

تخم مرغ

تخم مرغ یک ماده غذایی ارزشمند برای افرادی است که ورزش‌های استقامتی انجام می‌دهند و نیاز به دریافت انرژی زیادی دارند. تخم‌مرغ دارای اسیدآمینه ضروری است که می‌تواند نحوه استفاده گلوکز توسط ماهیچه‌ها را بهبود بخشد. تخم مرغ همچنین منبع خوب آهن، پروتئین، آنتی‌اکسیدان و ویتامین‌های متعددی است.

جو دوسر

صبحانه حاوی مقادیر مناسب پروتئین و کربوهیدرات می‌تواند به حفظ انرژی در طول روز کمک کند. جو دوسر یکی از مواد خوراکی همراه با بالا‌‌ترین میزان فیبر محلول است. فیبر محلول برای ساعت‌‌ها در معده می‌ماند و در نتیجه احساس سیری برای مدت طولانی ادامه می‌یابد.

شکلات

مطالعات نشان می‌دهد که شکلات تلخ منبع خوب آنتی‌اکسیدان‌‌ها بوده و موجب بهبود خلق و خو و همچنین سطح هوشیاری می‌شود. مصرف یک چهارم شکلات تلخ می‌تواند یک دسر پرانرژی باشد. به گفته محققان هر چقدر درصد میران کاکائو بیش‌تر باشد (حداقل ۷۰ درصد) فواید آن بیش‌تر خواهد بود.