ذخیره معدنی مهم‌‌ترین پشتوانه توسعه صنایع‌معدنی

رئیس هیأت عامل ایمیدرو ذخیره معدنی مهم‌‌ترین پشتوانه توسعه صنایع‌معدنی رئیس هیأت عامل ایمیدرو، گفت: ذخیره معدنی، مهم‌‌ترین پشتوانه توسعه صنایع‌معدنی است. به گزارش مناقصه‌مزایده، وجیه ا… جعفری؛ رئیس هیأت عامل ایمیدرو، در بازدید مراسم افتتاح معدن جدید طلا دره‌اشکی در موته ضمن اشاره به رونق جدی صورت گرفته در مجتمع طلای موته، بیان داشت: […]

رئیس هیأت عامل ایمیدرو

ذخیره معدنی مهم‌‌ترین پشتوانه توسعه صنایع‌معدنی

رئیس هیأت عامل ایمیدرو، گفت: ذخیره معدنی، مهم‌‌ترین پشتوانه توسعه صنایع‌معدنی است. به گزارش مناقصه‌مزایده، وجیه ا… جعفری؛ رئیس هیأت عامل ایمیدرو، در بازدید مراسم افتتاح معدن جدید طلا دره‌اشکی در موته ضمن اشاره به رونق جدی صورت گرفته در مجتمع طلای موته، بیان داشت: آغاز بهره‌برداری از معدن دره‌اشکی، افتتاح اتاق اسیدشویی و ریخته‌گری و افتتاح پارکینگ آتشنشانی در این مجتمع، گام مثبتی در راستای توسعه است. وی ادامه داد: این شرکت در مدار توسعه قرار گرفته و می‌تواند الگویی برای واحدهای تولید طلا در کشور باشد. جعفری؛ با اشاره به اینکه ذخیره معدنی، مهم‌‌ترین پشتوانه توسعه صنایع‌معدنی از جمله طلای موته است، تصریح کرد: خوشبختانه ذخایر مناسبی در معدن دره‌اشکی اکتشاف شده است. وی افزود: توسعه اکتشاف ضروری است تا این کارخانه با خاطری آسوده تداوم تولید داشته باشد. رئیس هیأت عامل ایمیدرو، با اشاره به سابقه بالای فعالیت مجتمع موته، گفت: این مجتمع می‌تواند مرکزی برای توسعه آموزش فرآیند تولید طلا برای واحدهای جدید شود. وی ادامه داد: ما به عنوان بخشی از دولت، باید نگاهی بسترساز به توسعه داشته باشیم و باید الگویی در زمینه‌های مختلف و از جمله زیست‌محیطی باشیم. جعفری؛ خاطرنشان کرد: این مجتمع در عین بهره‌برداری از معدن دره‌اشکی، توانسته شرایط زیست‌ گونه‌های جانوری را هم فراهم کند. وی ادامه داد: از این‌رو، در معدن موته منافاتی بین فعالیت معدنی و محیط‌زیست وجود ندارد.

برنامه توسعه اکتشاف در «موته» با هدف بهبود اشتغال و بهره‌وری

امیرعلی طاهرزاده؛ مدیرعامل شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران، گفت: هدف از انجام فعالیت‌های اکتشافی معدن موته، توجه به تداوم تولید، حفظ و افزایش اشتغال و استفاده بهینه از منابع در اختیار است. وی افزود: توسعه اکتشاف و افزایش بهره‌وری در این مجتمع در جهت افزایش کارایی و اثر بخشی از برنامه‌های اصلی این مجتمع بوده و در سال‌جاری نیز اقداماتی در برای افزایش بهره‌وری کارخانه صورت پذیرفته که ماحصل ان پیش‌بینی رشد تولید است. طاهرزاده؛ بیان داشت: در سال ۱۴۰۰ در بخش طلا و در راستای استفاده حداکثری از توان بخش‌خصوصی، نسبت به برگزاری مزایده عمومی برای انجام سرمایه‌گذاری به منظور احداث کارخانه تولید شمش طلا به ظرفیت سالیانه ۱۰۰ کیلوگرم با استفاده از کانسنگ معدن طلای سرکهنو میرجاوه (سیاه جنگل) واقع در استان سیستان‌وبلوچستان اقدام و سرمایه‌گذار مربوطه مشخص شد. وی ادامه داد: پیش‌بینی می‌شود کارخانه تولید شمش طلای هیرد نیز در سال‌جاری به بهره‌برداری برسد. مدیرعامل شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران، ابراز داشت: انجام عملیات اکتشافی در پروانه‌های اکتشافی این شرکت به ویژه در استان‌های سیستان‌وبلوچستان و خراسان‌جنوبی در مناطق کمتر برخوردار و برگزاری مزایده جذب سرمایه‌گذار در معدن طلای خونیک در دست انجام است. وی ادامه داد: در مجتمع طلای موته، کشت گونه‌های گیاهی سازگار انجام می‌شود و یک همزیستی مناسبی بین تولید مجتمع و محیط‌زیست ایجاد شده است.

موته موفق در ارزیابی‌ها

علیرضا طالاری؛ مدیر مجتمع طلای موته، گفت: با اقدامات انجام شده در سال‌های اخیر، عملکرد این مجتمع قابل مقایسه با سال‌های گذشته نیست. وی ادامه داد: دریافت جایزه بهره‌وری، دریافت پی‌درپی ایزو از سال‌های گذشته، تولید شمش با کیفیت بالا و اقدامات لازم در حوزه HSEE از جمله این اقدامات است. طالاری؛ اذعان کرد: طرح استحصال طلا از سد باطله در مرحله فراخوان مناقصه است و پس انجام آن، دو ساله عملیاتی خواهد شد.