انتقال ۴ هزار لیتر برثانیه آب از خلیج‌فارس به دشت مرکزی ایران

با سرمایه‌گذاری معادن اردکان و کرمان انجام می‌شود انتقال ۴ هزار لیتر برثانیه آب از خلیج‌فارس به دشت مرکزی ایران  مدیر مجتمع فولادسازی اردکان گفت: با سرمایه‌گذاری مس سرچشمه، گل‌گهر سیرجان و چادرملوی اردکان، ۴هزار لیتر بر ثانیه آب از خلیج‌فارس به دشت مرکزی ایران منتقل می‌شود. به گزارش مهر، محمودمصری‌نژاد اظهار داشت: آب و […]

با سرمایه‌گذاری معادن اردکان و کرمان انجام می‌شود

انتقال ۴ هزار لیتر برثانیه آب از خلیج‌فارس به دشت مرکزی ایران

 مدیر مجتمع فولادسازی اردکان گفت: با سرمایه‌گذاری مس سرچشمه، گل‌گهر سیرجان و چادرملوی اردکان، ۴هزار لیتر بر ثانیه آب از خلیج‌فارس به دشت مرکزی ایران منتقل می‌شود.

به گزارش مهر، محمودمصری‌نژاد اظهار داشت: آب و برق از زیرساخت‌های اصلی در توسعه صنعتی و معدنی است و صنایع فولادی نیز در هر حال انرژی‌بر و آبخواه است.

وی با بیان این‌که در حوزه آب علاوه بر صرفه‌جویی ۴۳ درصدی در سال جاری اقدام به سرمایه‌گذاری در تأسیسات فاضلاب شهر اردکان شده است، افزود: طی ۳سال گذشته بالغ بر ۱۳۰ میلیارد تومان برای اجرای شبکه فاضلاب و تصفیه‌خانه فاضلاب اردکان سرمایه‌گذاری شده تا بتوانیم از پساب این تصفیه‌خانه برای صنایع فولادی استفاده کنیم.

مصری‌نژاد ادامه داد: در زمینه انتقال آب نیز اقداماتی انجام شده و از آن‌جا که قرار است خط انتقال آب خلیج‌فارس ویژه صنایع باشد، با همکاری شرکت‌های معدنی و صنعتی مس سرچشمه و گل‌گهر، برای انتقال آب از خلیج‌فارس به دشت مرکزی ایران اقدام شده است.

وی عنوان کرد: براساس پیگیری‌های انجام شده قرار است ۴ هزار لیتر بر ثانیه آب از خلیج‌فارس به دشت مرکزی ایران منتقل و قسمتی از آن به شرکت فولاد چادرملو برسد.

مدیر مجتمع فولادسازی اردکان درمورد برق نیز بیان کرد: با سرمایه‌گذاری چادرملو، یک نیروگاه احداث شده که پس از استفاده از برق مورد نیاز برای مجتمع صنعتی و معدنی چادرملو، برق مازاد آن به استان تزریق می‌شود.

وی با بیان این‌که به هر حال صنایع فولادی آلایندگی زیست‌محیطی دارد، افزود: برای رفع این مشکل اهتمام ویژه‌ای برای گسترش فضای سبز داریم و تاکنون به رغم نبود زمین مناسب و وجود اراضی گچی، آهکی و دارای آب شور، ۴۸۰ هزار هکتار فضای سبز توسط چادرملو ایجاد شده است.

مجتمع صنعتی و معدنی چادرملو فعالیت خود را از ۱۸ سال پیش آغاز کرده و یکی از بزرگ‌‌ترین معادن سنگ‌آهن کشور به شمار می‌رود که طی یک دهه اخیر در جوار این معدن، صنایع جوارمعدنی گندله سازی، فولادسازی، فرآوری کنسانتره و… نیز ایجاد شده است.