تهدید بهای جهانی نفت با ارزانفروشی عربستان روزنامه راسیسکایا گازتا چاپ روسیه نوشت: اقدام عربستان که از ماه سپتامبر سال گذشته هر بشکه نفت خود را ۱، ۳ دلار ارزانتر از بهای جهانی به کشورهای آسیایی عرضه میکند، سبب فشار بیشتر بر قیمتها شده است. به گزارش ایرنا، راسیسکایا گازتا افزود: با توجه به افزایش […]
تهدید بهای جهانی نفت با ارزانفروشی عربستان
روزنامه راسیسکایا گازتا چاپ روسیه نوشت: اقدام عربستان که از ماه سپتامبر سال گذشته هر بشکه نفت خود را ۱، ۳ دلار ارزانتر از بهای جهانی به کشورهای آسیایی عرضه میکند، سبب فشار بیشتر بر قیمتها شده است.
به گزارش ایرنا، راسیسکایا گازتا افزود: با توجه به افزایش عرضه نفت در بازارهای جهانی و نیز نبود توافق بین کشورهای عضو سازمان اوپک برای تعلیق رشد میزان تولید، ممکن است بهای هر بشکه از حدود ۴۵ دلار کنونی تا ۳۵ دلار نیز کاهش یابد.
در ادامه گزارش آمده است: اوپک میتواند سال ۲۰۱۷ برای کاهش سهمیههای تولیدی اعضا توافق کند که در آن صورت بخش قابل توجهی از نفت انباشت شده شیل آمریکا و کانادا از بازار جهانی خارج خواهد شد.
روزنامه روسی در پایان افزوده است: کاهش بهای جهانی نفت بر ارزش روبل نیز فشار وارد میآورد و موجب سقوط واحد پول روسیه در برابر دلار و یورو میشود.
عربستان و آمریکا در یک اقدام هماهنگ که از سوی کارشناسان هدف آن ضربه زدن به اقتصاد روسیه، ایران و ونزوئلا ارزیابی میشود، حجم زیادی از نفت مازاد را در بازارهای جهانی عرضه کردهاند که سبب شد هر بشکه از قیمت بیش از ۱۰۰ دلار به کانال زیر ۴۰ دلار نیز سقوط کند.
این در حالی است که براساس گزارش رویترز، هر بشکه نفت وست تگزاس اینترمدییت با افتی ۱۷ سنتی نسبت به جلسه گذشته ۴۱ دلار و ۵۴ سنت معامله شد. قیمت هر بشکه نفت برنت نیز با ۱۲ سنت کاهش به ۴۳ دلار و ۹۳ سنت رسید.
پس از انتشار آمار اداره اطلاعات انرژی آمریکا که نشان داد موجودی ذخایر نفت خام آمریکا در هفته منتهی به ۵ آگوست ۱٫۱ میلیون بشکه افزایش یافته است قیمت نفت به سرعت کاهش یافت. تحلیلگران مورد بررسی رویترز انتظار کاهش یک میلیون بشکهای موجودی نفت خام را داشتند.
بانک ANZ اعلام کرد: «ذخایر نفت خام با رشدی ۱٫۰۶ میلیون بشکهای به ۵۲۳٫۶ میلیون بشکه رسیده است. رشد غیرمنتظره ناشی از کاهش نرخ عملیاتی پالایشگاههاست که با ۱٫۱ درصد کاهش به ۹۲٫۲ درصد ظرفیت آنها رسیده است.»
این بانک افزود: «خبرهای ناامیدکننده از طرف عرضه نیز روی بازار فشار وارد کرده است، عربستان سعودی در ماه جولای تولید روزانه خود را به ۱۰٫۶۷ میلیون بشکه در روز رسانده است.»
با وجود این، تحلیلگران دیگر اعلام کردند که رکوردزنی تولید عربستان به دلیل برطرف کردن تقاضای داخلی و اختلالات عرضه در جاهای دیگر بوده و علت این روند نزولی بازار نبوده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.