اتفاقی بیسابقه در دنیای هوش مصنوعی؛ کپی دست خط! در جهانی که همه چیز تحت سیطره صفحه کلیدهای رایانه است، دانشمندان رایانه کالج دانشگاهی لندن یک نرمافزار طراحی کردهاند که میتواند دستخط افراد را بررسی کرده و دقیقا از آن تقلید کند. به گزارش ایسنا به نقل از فیزورگ، دستخط یک مهارت شخصی است و […]
اتفاقی بیسابقه در دنیای هوش مصنوعی؛ کپی دست خط!
در جهانی که همه چیز تحت سیطره صفحه کلیدهای رایانه است، دانشمندان رایانه کالج دانشگاهی لندن یک نرمافزار طراحی کردهاند که میتواند دستخط افراد را بررسی کرده و دقیقا از آن تقلید کند.
به گزارش ایسنا به نقل از فیزورگ، دستخط یک مهارت شخصی است و برای هر کس منحصربهفرد است و تاکنون نسخهبرداری از شیوههای مختلف نوشتن افراد ناممکن بوده است.
سیستم جدید محققان با نام «متن من با دستخط تو»، یک الگوریتم خاص است که میتواند متون نوشته شده روی کاغذ را اسکن کرده و آن را حتی با کلمات دیگر بازسازی کند.
این الگوریتم با حروف هیروگلیفی ساخته شده که هر نماد آن نشانگر یک عنصر نوشتاری در دستخط هر فرد است. اگرچه نوشتار هر فردی از اختلافات جزیی با سایرین برخوردار است، اما هر نویسنده دارای یک سبک قابل تشخیص بوده که در نماد هیروگلیفی و فواصل آنها آشکار میشود. نرمافزار جدید آنچه را که در سبک هر فرد ثابت است، یاد گرفته و آن را تقلید میکند.
این برنامه برای ایجاد دستخط افراد، انتخاب حروف خاص توسط نویسنده، بافت و رنگ خط خودکار، اتصالات بین حروف و فواصل عمودی و افقی را بررسی کرده و بازسازی میکند.
این سیستم به اندازهای منعطف است که تنها با کمی تلاش میتوان با آن از اسناد تاریخی نمونهبرداری کرد. تاکنون دانشمندان توانستهاند دستخط افراد مشهوری مانند آبراهام لینکلن، فریداکالو و آرتور کانوندویل را تقلید کنند.
محققان برای آزمایش تأثیرگذاری این نرمافزار از مردم خواستند بین دستنوشتههای خود و نمونههای تولید شده توسط الگوریتم تمایز قائل شوند. این آزمایش نشان داد که آنها در ۴۰ درصد موارد نتوانستند تفاوتی بین متون قائل شوند.
محققان میگویند این روش میتواند در تشخیص جعلی بودن اسناد بهکار گرفته شود، البته برخی ابراز نگرانی کردهاند که ممکن است در آینده به جعل اسناد نیز کمک کند.
این تحقیق در مجله ACM Transactions on Graphics منتشر شده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.