۹۰درصد گدایان نیازمند واقعی نیستند

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس ۹۰درصد گدایان نیازمند واقعی نیستند عضو کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: توقع متکدیان بالا رفته، ‌افرادی که در سازمان‌های حمایتی هستند ماهی ۵۰ تا ۱۰۰ هزار تومان می‌گیرند در حالی که متکدیان در قالب گروه‌های مافیایی ماهانه دو تا ۳ میلیون درآمد دارند. عبدالرضاعزیزی در گفت‌وگو با فارس، گفت: برای جمع‌آوری متکدیان […]

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس

۹۰درصد گدایان نیازمند واقعی نیستند

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: توقع متکدیان بالا رفته، ‌افرادی که در سازمان‌های حمایتی هستند ماهی ۵۰ تا ۱۰۰ هزار تومان می‌گیرند در حالی که متکدیان در قالب گروه‌های مافیایی ماهانه دو تا ۳ میلیون درآمد دارند.

عبدالرضاعزیزی در گفت‌وگو با فارس، گفت: برای جمع‌آوری متکدیان از سطح شهر باید قوه‌قضاییه حکم بدهد، نیروی انتظامی جمع‌آوری کند و شهرداری به مدت دو هفته از آن‌‌ها نگهداری کند.

وی ادامه داد: سازمان بهزیستی نیز پس از شهرداری مسؤولیت بررسی وضعیت متکدیان را به عهده می‌گیرد، گروه‌های مافیا را از غیرمافیا، نیازمند را از غیرنیازمند، معلولان، کودکان و… را شناسایی و تفکیک می‌کند.

این نماینده مردم در مجلس، گفت: اما از این اقدام مهم‌تر این است که اگر در این شناسایی‌‌‌ها مشخص شد متکدی‌ فرد خارجی است آن را از کشور خارج کنند و آن‌هایی که زیرنظر مافیا هستند شناسایی و نیازمندان واقعی تحت حمایت سازمان‌های بهزیستی و کمیته امداد در آیند.

عزیزی گفت: متأسفانه خواسته این متکدیان نیز بالا رفته ‌آن‌‌ها در سازمان‌های حمایتی ماهی ۵۰ تا ۱۰۰ هزار تومان می‌گیرند که البته همه هم دریافت نمی‌کنند اما با این مبالغ روزی می‌گذرانند. این در حالی است که متکدیان دیگر ماهانه دو تا ۳ میلیون تومان درآمد دارند در نتیجه به حقوق ماهانه سازمان‌های حمایتی اکتفا نمی‌کنند.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس تصریح کرد: در جامعه باید فرهنگ‌سازی انجام شود و مردم اگر می‌خواهند کمکی کنند به سازمان بهزیستی و کمیته امداد بدهند تا به درستی اجرا شود. نباید مردم به متکدیان خارجی یا مافیا کمک کنند که هر روز قوی‌تر و بیش‌تر شوند؛ مردم باید یاد بگیرند در خیابان به متکدیان کمک نکنند.

وی گفت: در تبریز مرکزی خصوصی وجود دارد که گدایان را شناسایی کرده، براساس ‌آن نیازمندان واقعی مشخص می‌شوند در جمع‌آوری ۷۰۰ گدا در این شهر، ۶۵۰ نفر از آن‌‌ها خارجی یا عضو گروه‌های مافیایی بوده است در نتیجه ۹۰ درصد افرادی که گدایی می‌کنند، نیازمند واقعی نیستند.

 

عزیزی گفت: باید در تمام استان‌ها این فرهنگ ایجاد شود و افراد نیازمند واقعی از غیرواقعی مشخص شود. چون گروه‌های متکدی مافیایی هستند که در ماه دو تا ۳ میلیون درآمد دارند و هر متکدی فقط درصد مختصری از آن را می‌گیرد و بیش‌تر درآمد به جیب سرکرده‌های گروه‌های متکدی می‌رود.