با حضور وزیر ارتباطات نخستین پایگاه داده ابری با سرمایهگذاری و پیمانکاری داخلی افتتاح شد مراکز میزبانی دادههای تلگرام تعیین شد گروه فنآوری اطلاعات- اولین دیتاسنتر ابری بخش خصوصی ایران که طی ۳ سال گذشته با استفاده از توان طراحی و پیمانکاری داخلی با ظرفیت ۲۰ هزار سرور مجازی و با سرمایهگذاری ۴۰ میلیارد تومان […]
با حضور وزیر ارتباطات
نخستین پایگاه داده ابری با سرمایهگذاری و پیمانکاری داخلی افتتاح شد
مراکز میزبانی دادههای تلگرام تعیین شد
گروه فنآوری اطلاعات- اولین دیتاسنتر ابری بخش خصوصی ایران که طی ۳ سال گذشته با استفاده از توان طراحی و پیمانکاری داخلی با ظرفیت ۲۰ هزار سرور مجازی و با سرمایهگذاری ۴۰ میلیارد تومان در شرکت افرانت احداث شده توسط وزیر ارتباطات رسماً افتتاح شد.
به گزارش مناقصهمزایده، پیش از این دولت در راستای توسعه شبکه ملی اطلاعات حمایتهایی را از بخش خصوصی داشت و امروز نیز با حمایت از دیتاسنتری که یکی از ارکان اصلی شبکه ملی اطلاعات و ارتقادهنده امنیت و حریمشخصی کاربران ایرانی است، نشان داد که در این مسیر مصمم است.
وزیر ارتباطات گفته بود که با راهاندازی دیتاسنترهای داخلی، میزبانی خدمات اینترنتی مورد علاقه کاربران ایرانی در دیتاسنترهای داخلی فراهم شده و ضمن ارتقای امنیت و حریم شخصی کاربران باعث افزایش سرعت، کیفیت دسترسی و کاهش هزینههای تمام شده خدمات میشود.
علاوه بر اینکه توسعه دیتاسنترهای داخلی راه برای توسعه خدمات الکترونیکی از جمله دولت و تجارت الکترونیکی شبکههای اجتماعی بومی را هموار میکند باید گفت که این موضوع نقش مستقیمی بر توسعه کسب و کارهای دیجیتالی دارد.
این دیتاسنتر که امروز به بهرهبرداری رسید دو مگاواتی و در فضایی به وسعت ۱۵۰۰ متر مربع که شامل سالنهای سرور و تجهیزات زیرساخت آیتی با ظرفیت هزار سرور ابری و ذخیرهسازی ۶ پتابایت اطلاعات میشود.
زیر ساخت برق دیتاسنتر به ظرفیت دو مگاوات از دو مسیر مجزای ۲۰ کیلوولت و از طریق دو دستگاه ترانسفروماتور تأمین میشود.
ICT مغفول مانده بود!
وزیر ارتباطات و فنآوری اطلاعات با بیان اینکه کیفیت موضوعی است که در خدمات حوزه ICT در ایران مغفول مانده گفت: مردم ایران با وجود اینکه پول خوبی برای سرویس میپردازند اما کیفیت مطلوبی دریافت نمیکنند.
محمودواعظی در مراسم افتتاح دیتاسنتر کلود (مرکز داده ابری) اظهار داشت: در ۸ سال گذشته در حوزه ICT شرایطی ایجاد شد که تصمیم گرفتیم این شرایط را با کمک مردم تغییر دهیم و تا حوزه ICT توسعه پیدا کند.
وزیر ارتباطات و فنآوری اطلاعات افزود: همواره دولتها بحث آزادسازی اقتصاد را مطرح کردند اما در عمل یا نخواستند یا بوروکراسی کشور اجازه این تغییر را نداده است.
وی ادامه داد: برونسپاری به شکل خصولتی را قبول نداریم و معتقدیم حتی اگر دولت به صورت مستقیم تصدیگری را برعهده بگیرد، بهتر از واگذاری خصولتی است.
واعظی گفت: از این رو حمایت از سرمایهگذاری خصوصی را در دستور کار قرار دادیم و تلاش کردیم که امکانات به دور از تبعیض در اختیار بخش خصوصی قرار گیرد.
وزیر ارتباطات و فنآوری اطلاعات با اشاره به تحریمهای سالهای گذشته، گفت: در این مدت دولت کمترین هزینه را در قبال تحریم پرداخت کرده و بیشترین سختی برای مردم بوده است، اما اکنون شاهد برداشته شدن تحریمها هستیم که البته اثرات برداشته شدن تحریمها زمانبر است که این اثرات را در افزایش تعداد بانکها و بیمههای همکار و افزایش سطح روابط کارگزاری میتوان دید.
وی با تأکید بر اینکه موافق رونق اقتصادی با پول دولت نیستیم گفت: از ابتدای دولت یازدهم ۴۵۰۰ میلیارد تومان سرمایهگذاری دولتی در زیرساخت داشتهایم که در همین زمان بخش خصوصی نیز ۹ هزار میلیارد تومان سرمایهگذاری انجام داده است.
به گفته وزیر ارتباطات سالانه ۱۳۰ هزار شغل در حوزه ICT باید ایجاد شود که ورود شرکتهایی از جمله اپراتورهای ارتباطات ثابت (FCP) نوید فصل جدیدی از سرمایهگذاری و اشتغال در این حوزه را دارد.
واعظی همچنین خاطرنشان کرد: گاهی برخی تصمیماتی که سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اتخاذ میکرد به جای کمک به حوزه ICT مانعی در راه کسب و کارهای حوزه ایجاد کرده بود که بسیاری از این موانع را در دولت جدید برداشتیم.
وزیر ارتباطات و فنآوری اطلاعات با بیان اینکه برای توسعه بخش ICT همه مردم باید مصرفکننده این بازار باشند گفت: کاهش تعرفه راه مؤثری برای دعوت مردم به استفاده از ICT است.
وی گفت: در کاربردهای ICT موضوع کیفیت مغفول مانده و مردم ایران با وجود اینکه پول خوبی پرداخت میکنند اما کیفیت مطلوبی به آنها ارایه نمیشود.
میزبانی سرور تلگرام
مدیرعامل دیتاسنتر ابری گفت: پس از اینکه تلگرام ملزم به انتقال سرور به ایران شد هماکنون دولت ایران چند ارایه دهنده خدمات دیتاسنتری خصوصی ایرانی را برای انتقال سرور به ایران تعیین کرده است.
قاسمزاده مدیرعامل افرانت در این مراسم از فراهم شدن مقدمات انتقال سرور تلگرام به ایران خبر داد.
وی گفت: سرورهای توزیع شده یکی از استانداردهای معمول دنیاست و اگر محدودیتهای تحریم نبود شرکتهایی مثل گوگل از سالها پیش سرورهای خود را در ایران مستقر کرده بودند.
قاسمزاده گفت: هماکنون که برای برخی شرکتها از جمله تلگرام انتقال سرور به ایران الزامی شده و تا پایان سال باید سرور خود را در ایران مستقر کنند، دولت ایران چند شرکت از جمله افرانت را برای میزبانی انتقال سرورهای تلگرام به ایران تعیین کرده است.
قاسمزاده، مدیرعامل شرکت افرانت با اشاره به حمایتهای دولت از ایجاد این دیتاسنتر ابری گفت: مجموع حمایتهای دولت در راهاندازی این دیتاسنتر ابری معادل ۱۶ میلیارد تومان از کل سرمایهگذاری ۴۰ میلیارد تومانی بوده است که از این میزان حدود ۶۰ درصد از سوی صندوق نوآوری و شکوفایی و ۴۰ درصد توسط وزارت ارتباطات و صندوق حمایت الکترونیک صورت گرفته است.
وی با تأکید بر تأثیر دیتاسنترهای ابری بر اکوسیستم کارآفرینی دیجیتال گفت: شرکت ما به عنوان پیشگام در توسعه و راهاندازی دیتاسنترهای ابری در ایران به منظور ایفای بخشی از مسؤولیت اجتماعی خود در نظر دارد تعداد ۱۰۰ عدد سرور ابری را به صورت رایگان برای مدت یک سال بهکارآفرینان معرفی شده از سوی وزارت ارتباطات واگذار کند.
به گفته قاسمی توسعه این دیتاسنتر در اوج تحریمهای بیسابقه علیه کشورمان صورت گرفته و تنها با همت و تلاش نیروهای جوان ایرانی شاهد تحقق آن هستیم.
براساس این گزارش، دیتاسنترکلود (مرکز داده ابری) با حضور وزیر ارتباطات افتتاح شد.
در این سرویس کاربران میتوانند از خدمات یک مرکز داده به صورت کاملاً خودکار بهرهمند شوند و منابع سروری مورد نیاز خود را در هر زمان خریداری و مدیریت کنند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.