توجه صنعت فولاد جهان به یافتن راهکارهای پایدار تولید فولاد سبز منجر به ترغیب آفریقایجنوبی به تولید و فرآوری سنگآهن سبز شد. به گزارش مناقصهمزایده به نقل از وبسایت گلوبالماینینگ، اگرچه ممکن است تولید فولاد سبز در آفریقایجنوبی رویایی دور به نظر برسد اما میتواند به صادرات سنگآهن سبز در میان مدت دست یابد. در […]
توجه صنعت فولاد جهان به یافتن راهکارهای پایدار تولید فولاد سبز منجر به ترغیب آفریقایجنوبی به تولید و فرآوری سنگآهن سبز شد. به گزارش مناقصهمزایده به نقل از وبسایت گلوبالماینینگ، اگرچه ممکن است تولید فولاد سبز در آفریقایجنوبی رویایی دور به نظر برسد اما میتواند به صادرات سنگآهن سبز در میان مدت دست یابد. در حالی که روند جهانی به سمت یافتن راهحلهای پایدار برای کاهش آلایندگی پیش میرود، در بیست و ششمین کنفرانس تغییرات آب و هوایی سازمان ملل متحد(کاپ۲۶)، شرکتهای معدنی و تولیدکنندگان فولاد امکان «سبزسازی»صنعت فولاد و در نتیجه آن سبزسازی بخش سنگآهن را مورد توجه قرار دادند.
صنعت فولاد ۷ درصد از انتشار گاز دیاکسیدکربن جهان را دارد
مؤسسه مشاورهای وود مکنزیWood Mackenzie در گزارش ماه اوت اعلام کرد: باید انتشار کربن در بخش فولاد ۷۵ درصد کاهش یابد تا بتوانیم گرمایش جهانی را به دو درجه سانتیگراد محدود کنیم. این امر مستلزم کاهش انتشار دیاکسیدکربن از محدوده سه میلیارد تن در سال ۲۰۲۰ به حدود ۷۸۰ میلیون تن تا سال ۲۰۵۰ میلادی است. وود مکنزی، طی گزارشی دستیابی به این هدف را مستلزم رسیدن به پنج نتیجه دانست که عبارتند از: دو برابر کردن مصرف قراضه در فولادسازی، سه برابر کردن تولید و مصرف آهناسفنجی، کاهش میانگین جهانی انتشار کربن در کوره قوسالکتریکی تا ۷۰ درصد، کاهش شدت آلایندگی کورهبلند تا ۳۰ درصد و نیز جذب و ذخیره ۴۵ درصد از انتشار کربن باقیمانده. این در حالی است که یکی از مشکلات پیشروی تولید سنگآهن سبز در آفریقایجنوبی را میتوان آغاز واقعی طرحهای زیرساختی عنوان کرد. تأمین انرژی مورد نیاز و نیز افزایش ظرفیت حملونقل از دیگر مشکلات آفریقایجنوبی برای دستیابی به تولید سنگآهن سبز است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.