بیماران قلبی جوان شده‌اند

بیماران قلبی جوان شده‌اند گروه اجتماعی- رییس انجمن آترواسکلروز ایران گفت: سن ابتلا به بیماری‌های قلبی در جهان به ۳۰ تا ۳۵ سال کاهش یافته است. به گزارش خبرنگار مناقصه‌مزایده، مسعود قاسمی در نشست خبری هجدهمین کنگره بین‌المللی نارسایی قلبی افزود: رشد بیماری‌های قلبی در جهان بی‌سابقه است و در کشور ما ۴۰ درصد مرگ […]

بیماران قلبی جوان شده‌اند

گروه اجتماعی- رییس انجمن آترواسکلروز ایران گفت: سن ابتلا به بیماری‌های قلبی در جهان به ۳۰ تا ۳۵ سال کاهش یافته است.

به گزارش خبرنگار مناقصه‌مزایده، مسعود قاسمی در نشست خبری هجدهمین کنگره بین‌المللی نارسایی قلبی افزود: رشد بیماری‌های قلبی در جهان بی‌سابقه است و در کشور ما ۴۰ درصد مرگ و میر بیماری‌های غیرواگیر به علت نارسایی قلبی است.

وی افزود: اگرچه سرطان‌ها، دیابت و بیماری‌های ریوی نیز از جمله بیماری‌های غیرواگیر دارند اما در این بین بیماری‌های قلبی در کشور ما از هر ۱۰ نفر ۴ نفر را به کام مرگ می‌برد.

قاسمی ادامه داد: ریسک ابتلای افراد سیگاری به بیماری‌های قلبی ۵ برابر افراد عادی و مصرف نمک اضافی ریسک ابتلا به نارسایی قلبی را به شدت افزایش داده است.

رییس انجمن آترواسکلروز ایران به دیابت نوع۲ اشاره کرد و گفت: درگذشته بیش‌تر افراد سالمند مبتلا به دیابت می‌شدند اما امروزه دیابت نوع۲ در جوانان و حتی کودکان نیز مشاهده می‌شود.

وی ادامه داد: رفع تنگی رگ‌های گردنی، تعبیه دریچه آئورت بدون جراحی، تکنولوژی ترمیم دریچه میترال بدون جراحی از جدید‌‌ترین روش‌های درمان است که در این کنگره نیز ارایه خواهد شد.

قاسمی اظهار کرد: با توجه به پیشرفت‌های علمی و پزشکی درکشورمان، تمامی روش‌های درمان و جراحی بیماری‌های قلبی که در جهان متداول است، در ایران توسط متخصصان انجام می‌شود.

وی تأکید کرد: نیاز داریم سطح و روش‌های علمی به صورت یکنواخت در کشور انجام شود و در این کنگره سعی می‌شود تا پزشکان در دور افتاده‌‌ترین نقطه کشور تمامی روش‌ها و تکنیک‌های جدید درمان و جراحی را آموزش ببینند.

رییس انجمن آترواسکلروز ایران از مقوله پیشگیری به عنوان اصل مهم نام برد و گفت : سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده است که تا سال ۲۰۲۵ بیماری‌های قلبی و عروقی باید تا ۲۵ درصد کاهش یابد.

 

قاسمی یادآور شد: ساختار تغذیه نیز ایران باید مورد توجه قرار گیرد؛ تغذیه سالم از ابتدای تولد و با فرهنگ‌سازی درخانواده‌ها امکان‌پذیر است. بسیاری از مراکزی که مواد غذایی آماده و تهیه می‌کنند از روغن‌های جامد استفاده می‌کنند؛ اگر ۴ تا ۵بار در هفته ازروغن جامد استفاده شود در دهه دوم و سوم زندگی بیماری قلبی به سراغمان خواهد آمد.