پرونده مسکن مهر تا پایان سال ۹۶ بسته می‌شود

معاون تعاون وزیر کار پرونده مسکن مهر تا پایان سال ۹۶ بسته می‌شود معاون تعاون وزیر کار از اتمام یک میلیون واحد مسکن مهر در سال جاری خبر داد و بیان داشت: طبق برنامه‌ریزی صورت گرفته بقیه واحدهای مسکن مهر در سال آینده به پایان می‌رسد. به گزارش تسنیم، سیدحمیدکلانتری، معاون تعاون وزیر کار در […]

معاون تعاون وزیر کار

پرونده مسکن مهر تا پایان سال ۹۶ بسته می‌شود

معاون تعاون وزیر کار از اتمام یک میلیون واحد مسکن مهر در سال جاری خبر داد و بیان داشت: طبق برنامه‌ریزی صورت گرفته بقیه واحدهای مسکن مهر در سال آینده به پایان می‌رسد.

به گزارش تسنیم، سیدحمیدکلانتری، معاون تعاون وزیر کار در جریان بازدید از غرفه‌های شانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت و ساختمان از فعالیت ۱۲هزار تعاونی در حوزه مسکن در سراسر کشور خبر داد و گفت: تا کنون دو میلیون و ۶۰۰ هزار واحد مسکونی از سوی تعاونی‌های مسکن مهر ساخته شده که حدود دوسوم مجموع واحدهای مسکن مهر را شامل می‌شود.

 وی با اشاره به برنامه‌ریزی برای اتمام یک میلیون واحد مسکن مهر در سال جاری افزود: بقیه واحدهای مسکن مهر تا پایان سال آینده تکمیل می‌شود.

وی از اتمام یک میلیون واحد مسکن مهر در سال جاری خبر داد و بیان داشت: طبق برنامه‌ریزی صورت گرفته بقیه واحدهای مسکن مهر در سال آینده به پایان می‌رسد.

 کلانتری از افزایش سقف پرداخت وام مسکن مهر به تعاونی‌های مسکن از ۲۵۰ میلیون ریال به ۳۰۰ میلیون ریال از سوی وزارت مسکن و شهرسازی و بانک مسکن خبر داد و گفت: این مبلغ متناسب با اولویت‌بندی و پیشرفت کاری به تعاونی‌‌ها پرداخت می‌شود.

معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: در صورت عدم پرداخت سقف وام تعاونی‌های مسکن مهر تعاونی‌‌ها می‌توانند به اداره راه و شهرسازی و بانک مسکن مراجعه کنند تا نسبت به تعهدات خود برای اعضا بتوانند عمل کنند.

 وی درباره واحدهای مسکن مهر بدون متقاضی گفت: با هماهنگی وزارت راه و شهرسازی به دنبال تعیین تکلیف این واحد‌‌ها هستیم.

قاچاق در مرکز پایتخت است؛ نه مناطق آزاد

در نشست مشترک مدیران و ائمه‌جمعه مناطق آزاد میزان قاچاق کالا در کشور حدود ۱۵ میلیارد دلار عنوان و اعلام شد که انتقادات از قاچاق در مناطق آزاد در حالی مطرح می‌شود که شاهد قاچاق در مرکز تهران هستیم.

به گزارش ایسنا، محسن‌عرب‌باغی، مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس، در دومین نشست مشترک مدیران منطقه آزاد کشور که با حضور دبیر شورای عالی مناطق آزاد و ائمه جمعه این مناطق برگزار شد، با اشاره به بحث قاچاق در مناطق آزاد و سرزمین اصلی، اظهار کرد: انتقادات از قاچاق در مناطق آزاد در حالی مطرح می‌شود که شاهد قاچاق در مرکز تهران هستیم. در منطقه‌ای مثل ناصرخسرو، می‌بینیم که قاچاق دارو در مرکز پایتخت اتفاق می‌افتد و این در حالی است که تمام تلاش گروه‌های مرزی و مسؤولان در مناطق آزاد در جهت جلوگیری از قاچاق است.

وی با اشاره به این‌که آماری در مورد قاچاق در کشور وجود ندارد و مشخص نیست چه میزان قاچاق صورت می‌گیرد، گفت: نباید مواردی را مطرح کنیم که مناطق آزاد را از اهداف خود دور کند. عده‌ای بدون مطالعه و غیرمستند انتقاداتی را به مناطق آزاد وارد می‌کنند که مبنا و ریشه درستی ندارد.

عرب‌باغی در ادامه با اشاره به مسایل مرتبط با منطقه آزاد ارس، خاطرنشان کرد: در این منطقه ۸۰۰۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری انجام شده و مناطق آزاد مناطقی هستند که خودشان درآمدزایی و هزینه می‌کنند. در همین راستا نیز ۳۷۵ واحد تولیدی جدید مدنظر قرار گرفته که ۱۷۶ واحد آن در حال نصب ماشین‌آلات هستند. علاوه بر این واردات، مواد مورد نیاز تولیدکنندگان در ارس را به حداقل رسانده و بیش‌تر از سرزمین اصلی تأمین می‌شود. همچنین ۳۶ شرکت خارجی به صورت مستقیم و یا با مشارکت در منطقه سرمایه‌گذاری کردند.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس همچنین به پروژه‌های عمرانی منطقه آزاد ارس اشاره کرد و افزود: ۴۰۰ هزار میلیارد تومان هزینه برای پروژه‌های عمرانی در نظر گرفته شده و تعریض پروژه جاده جلفا – مرند از دیگر برنامه‌هایی بود که در دستور کار قرار گرفته است. ۳ کیلومتر این جاده پیش از این افتتاح شده بود و ۵٫۵ کیلومتر آن به تازگی مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد و مابقی آن نیز طی ۶ ماه آینده افتتاح خواهد شد که اعتباری معادل ۴۰ میلیارد تومان برای آن در نظر گرفته شد.

وی همچنین در مورد آبزیان صنایع تبدیلی و تولید محصولات کشاورزی بیان کرد: هزار هکتار زمین به کشاورزان و روستاییان تحویل داده شده تا بتوانند فعالیت خود را انجام دهند. ۳۲ هکتار نیز به منظور تولید آبزیان لحاظ شده و در حال فعالیت هستند.

عرب باغی در پایان با انتقاد از عملکرد صداوسیما در مورد مناطق آزاد، خاطرنشان کرد: در صداوسیما بر علیه مناطق آزاد مسایلی مطرح می‌شود و این اتفاقات در حالی رخ می‌دهد که ما بعضا با سرمایه‌گذاران خارجی در حال مذاکره هستیم و به هیچ وجه نمود خوبی ندارد.

در ادامه این نشست حمیدرضا‌مؤمنی، مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم، با بیان این‌که ۱۵ میلیارد دلار قاچاق در کشور وجود دارد، گفت: کسانی که بحث قاچاق در مناطق آزاد را مطرح می‌کنند بروند و سهم این مناطق را از رقم مذکور مشخص کنند و در مورد اقلام آن نیز توضیح دهند.

وی افزود: خوشبختانه در چند وقت اخیر مناطق آزاد در تمامی حوزه‌ها فعالیت خود را انجام می‌دهد و شاهد بازگشت حیثیت از دست رفته مناطق آزاد هستیم اما باید در این راستا نیز بی‌انصافی‌‌‌ها کاهش یابد.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم در مورد ساخت پروژه‌های عمرانی در مناطق آزاد، گفت: بروید و پروژه‌های عمرانی که در مناطق آزاد و در زمین اصلی ساخته می‌شود، قیاس کنید. آیا اصلاً امکان ساخت پروژه‌هایی که در این مناطق به سرعت انجام می‌شود در زمین اصلی وجود دارد و آیا اصلاً می‌توانند چنین ساخت‌و‌سازی را مدنظر قرار دهند؟

در ادامه آیت‌ا…مجتهدشبستری، نماینده ولی‌فقیه در استان آذربایجان‌شرقی، با تأکید بر این‌که نباید کالای مشابه به کشور وارد شود، ‌گفت: وقتی کالای مشابه در داخل وجود دارد نباید واردات چنین کالاهایی انجام شود و در این راستا باید به اقتصاد مقاومتی توجه کنیم.

وی گفت: اگر فرهنگ اسلامی به درستی اجرا شود، دیگر شاهد پرداخت حقوق‌های نجومی نیستیم و تنها راه‌حل نجات کشور، توجه روزافزون به اقتصاد مقاومتی است. اگر فرهنگ سالم نباشد، اقتصاد سالمی هم نخواهیم داشت.

 

نماینده ولی‌فقیه در استان آذربایجان شرقی با تأکید بر این‌که باید آمار صادرات از واردات در مناطق آزاد بیش‌تر باشد، گفت: نگرانی ملت و رهبری درباره ورود کالاهایی است که مشابه آن در کشور وجود دارد و اقتصاد داخلی با مشکل بزرگ واردات بی‌رویه مطرح است.