آغاز تحقیقات در حوزه فولاد سبز ایران فولاد سبز، مسیر احیای مستقیم با هیدروژن شرکت امامایی MME با توجه به مسؤولیت ذاتی خود در توسعه و بومیسازی تکنولوژیها، در حوزه نوین فولاد سبز پیشقدم شده است و در بخش فرآیند، تحقیقات اولیه را جهت روشنسازی تمام زوایای تکنولوژیکی احیای مستقیم با هیدروژن آغاز کرده است. […]
آغاز تحقیقات در حوزه فولاد سبز ایران
فولاد سبز، مسیر احیای مستقیم با هیدروژن
شرکت امامایی MME با توجه به مسؤولیت ذاتی خود در توسعه و بومیسازی تکنولوژیها، در حوزه نوین فولاد سبز پیشقدم شده است و در بخش فرآیند، تحقیقات اولیه را جهت روشنسازی تمام زوایای تکنولوژیکی احیای مستقیم با هیدروژن آغاز کرده است. به گزارش مناقصهمزایده، شرکت امامایی از مجموعههای تحت پوشش ایمیدرو، تحقیقات در حوزه فولاد سبز را به عنوان نخستین شرکت صنعتی ایران آغاز کرده است. موضوعات مرتبط با گازهای گلخانهای و افزایش دمای زمین از چند سال پیش مطرح بوده است اما پس از توافقنامه پاریس در سال ۲۰۱۵ بهطور جدی پیگیری میشود.
ضرورت کاهش گاز دیاکسیدکربن در صنعت فولاد جهان
مطابق با این توافقنامه افزایش دمای زمین نسبت به عصر پیش از صنعتی شدن باید زیر دو درجه سانتیگراد (ترجیحاً یکونیم درجه) حفظ شود. مفهوم ضمنی این توافقنامه کاهش انتشار گازهای گلخانهای به ۸۰ تا ۹۰ درصد وضع موجود است و در صنعت فولاد به این دلیل که گاز دیاکسیدکربن عمدهترین گاز گلخانهای است، کاهش بیش از ۸۰ درصدی انتشار این گاز مخرب در محیطزیست مورد توجه قرار گرفته است. طی سالهای اخیر صنعت فولاد جهان گامهایی را برای دستیابی به فولاد سبز برداشته است و خصوصاً اروپا در این موضوع پیشرو است.
احیای مستقیم با هیدروژن
از بین مسیرهای مختلف برای رسیدن به فولاد سبز، مسیر احیای مستقیم با هیدروژن به عنوان بهترین مسیر شناخته شده است. این گزارش میافزاید: ایران به عنوان بزرگترین تولیدکننده آهناسفنجی گازی، میتواند اقدامات بسیار مؤثری در این زمینه داشته باشد چراکه هم دانش طراحی و هم دانش بهرهبرداری در داخل کشور ایران نهادینه شده است. توجه به این نکته ضروری است که در سالهای آینده مالیاتهای سنگینی بر انتشار گازهای گلخانهای و خصوصاً دیاکسیدکربن انتظار میرود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.