۷۳درصد به ظرفیت تولید فولاد کشور اضافه میشود وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت؛ از ابتدای ایجاد صنعت فولاد در کشور و زنجیره تولید آن تا پایان شهریور ۹۶، به میزان ۷۳ درصد به ظرفیت تولید کشور اضافه میشود. به گزارش شاتا، محمدرضانعمتزاده در دومین جلسه بررسی وضعیت اجرای طرحهای زنجیره فولاد (کنسانتره، گندله،آهناسفنجی و […]
۷۳درصد به ظرفیت تولید فولاد کشور اضافه میشود
وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت؛ از ابتدای ایجاد صنعت فولاد در کشور و زنجیره تولید آن تا پایان شهریور ۹۶، به میزان ۷۳ درصد به ظرفیت تولید کشور اضافه میشود.
به گزارش شاتا، محمدرضانعمتزاده در دومین جلسه بررسی وضعیت اجرای طرحهای زنجیره فولاد (کنسانتره، گندله،آهناسفنجی و شمش) با اعلام این خبر افزود: بدین ترتیب از اول شهریور ماه سال ۹۲ تا پایان سال ۹۶ حدود ۲۵۱ واحد به ظرفیت زنجیره فولاد در کشور به تناژ ۹۲ میلیون تن از لحاظ بهرهبرداری اضافه خواهدشد.
به گفته وزیر صنعت، معدن و تجارت؛ در نتیجه کل واحدهای فولادی کشور تا پایان سال ۹۶ که تعداد آنها بالغ بر ۵۰۶ واحد است میتوانند ظرفیت فولاد کشور را ۲۱۷٫۷ میلیون تن افزون کنند بهطوری که تا پایان شهریور سال ۹۲ این اقدام توسط ۲۵۵ واحد فولادی به ظرفیت ۱۲۵ میلیون تن به انجام رسیده بود.
وی تصریح کرد: ۵۶ واحد نورد به ظرفیت ۱۲٫۲ میلیون تن که زنجیره فولاد کشور را از شهریور ۹۲ تا پایان سال ۹۴ به ظرفیت کلی فولاد کشور به میزان ۳۵٫۲میلیون تن رسانده است
وی در خصوص تولید فولاد پیشبینی کرد: که تا آخر سال جاری ۳ واحد گندله به ظرفیت ۱۰ میلیون تن، ۶ واحدآهناسفنجی به ظرفیت ۶٫۲ میلیون تن، ۱۹ واحد شمش به ظرفیت ۳٫۹ میلیون تن و ۲۵ واحد نورد کوچک و بزرگ به ظرفیت ۴٫۴میلیون تن و در مجموع ۲۴٫۶ میلیون تن به ظرفیت فولاد کشور در مدت یاد شده اضافه خواهد شد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت در ادامه یادآور شد در سال ۹۶ پیشبینی میشود دو واحد گندله به ظرفیت ۷٫۵میلیون تن، ۲۶ واحد شمش به ظرفیت ۴٫۵ میلیون تن، یک واحد کوره بلند در کرمان به ظرفیت ۱٫۵ میلیون تن و ۸۳ واحد نبرد به ظرفیت ۱۸٫۶ میلیون تن و در مجموع در سال ۹۶؛ ۳۲ میلیون تن به زنجیره فولاد کشور اضافه شود.
نعمتزاده در بخش دیگری از سخنان خود گفت نباید پروژههای معدنی و فولادی را روی زمین گذاشت بلکه در تکمیل این پروژهها نهایت سعی و تعامل با بانکها، استانداران و وزارتخانه انجام شود.
وی افزود: عمده این طرحهای معدنی و فولادی در مناطق محروم کشور واقع شده که راهاندازی آنها میتواند در رفع محرومیتزدایی و ایجاد اشتغال برای جوانان آن مناطق، مؤثر واقع شود.
به گفته نعمتزاده با انجام کار کارشناسی و در اختیار گرفتن تیم قوی فنی و مالی پروژههای فولادی میتوان در تکمیل و به بهرهبرداری رسیدن به موقع آنها امیدوار بود.
گفتنی است وزیر صنعت، معدن و تجارت در پایان گفت؛ در دومین جلسه بررسی وضعیت اجرای طرحهای زنجیره فولاد، کنسانتره، گندله،آهن اسفنجی و شمش به تعداد ۱۱ طرح کنسانتره و گندله همچنین ۱۷ طرح شمش وآهناسفنجی در مجموع ۲۸ طرح بررسی شده و موانع و مشکلات موجود که توسط صاحبان این پروژهها عنوان شد، مرتفع گردید.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.