بنابر اعلام وزارت بهداشت، کارگاهها و صنایع کوچک، نانواییها و رستورانها، در رتبههای اول تا سوم دریافت اخطار و معرفی به مراجع قضایی قرار دارند. به گزارش مهر، طبق اعلام معاونت بهداشت وزارت بهداشت، براساس اقدامات ناشی از تشدید بازرسیها از تاریخ ۱۵ تا ۲۲ دیماه ۱۴۰۰، از تعداد سه میلیون و ۵۷۷ هزار و […]
بنابر اعلام وزارت بهداشت، کارگاهها و صنایع کوچک، نانواییها و رستورانها، در رتبههای اول تا سوم دریافت اخطار و معرفی به مراجع قضایی قرار دارند. به گزارش مهر، طبق اعلام معاونت بهداشت وزارت بهداشت، براساس اقدامات ناشی از تشدید بازرسیها از تاریخ ۱۵ تا ۲۲ دیماه ۱۴۰۰، از تعداد سه میلیون و ۵۷۷ هزار و ۸۰۷ مرکز تهیه، توزیع و عرضه و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی و واحدهای کارگاهی تحت پوشش، بالغ بر ۲۰۱ هزار و ۹۶۵ مورد بازرسی انجام شده است. بر همین اساس، در این بازهزمانی، تعداد ۳۱ هزار و ۳۵۵ مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی و واحدهای کارگاهی اخطار گرفته و به مراجع قضایی معرفی شدهاند و ۹۶۸ مورد از این مراکز نیز پلمب شدهاند. بنابر اعلام وزارت بهداشت، کارگاهها و صنایع کوچک زیر ۲۵ نفر، نانواییها و رستورانها رتبههای اول تا سوم دریافت اخطار و معرفی به مراجع قضایی را در میان اماکن عمومی از تاریخ ۱۵ تا ۲۲ دیماه ۱۴۰۰ به خود اختصاص دادهاند. بعد از آن مدارس در رتبه چهارم دریافت اخطار و معرفی به مراجع قضایی در میان اماکن عمومی در این مدت بودهاند و بعد از آن، فروشگاههای زنجیرهای، بانکها، ادارات و سازمانها، پیشخوان و پلیس +۱۰ و مراکز ورزشی قرار دارند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.