حذف منابع آبی با درصد بالای نیترات

حذف منابع آبی با درصد بالای نیترات علیرضا دائمی، معاون وزیر نیرو در امور برنامه‌ریزی و اقتصادی ظهارداشت: زمانی که میزان نیترات آب از ۵۰ میلی‌گرم بالاتر برود چاه‌ها و یا منابع را از دسترس خارج می‌کنیم. معاون وزیر نیرو در امور برنامه‌ریزی و اقتصادی در گفت‌وگو با ایلنا درباره وضعیت کیفیت آب در مناطق […]

حذف منابع آبی با درصد بالای نیترات

علیرضا دائمی، معاون وزیر نیرو در امور برنامه‌ریزی و اقتصادی ظهارداشت: زمانی که میزان نیترات آب از ۵۰ میلی‌گرم بالاتر برود چاه‌ها و یا منابع را از دسترس خارج می‌کنیم.

معاون وزیر نیرو در امور برنامه‌ریزی و اقتصادی در گفت‌وگو با ایلنا درباره وضعیت کیفیت آب در مناطق مختلف کشور گفت: همه تلاش وزارت نیرو برای ارایه خدمات آب شرب با کیفیت خوب است و سعی می‌کنیم که میزان نیترات به حداقل ممکن برسد.

وی افزود: میزان مصارف آب شرب ما مجموعاً از ۵ میلیارد متر مکعب بیش‌تر نمی‌شود و بخش عمده مصارف کشاورزی است لذا خط قرمز ما برای مصرف شرب، کیفیت است.

دائمی تصریح‌کرد: ما در بسیاری از مناطق کشور آب داریم و در دسترس هم است ولی برای مصارف شرب، کیفیت مناسبی ندارد به همین دلیل است که سعی می‌کنیم آب شربی که در اختیار مردم می‌گذاریم با رعایت اصول کیفی باشد.

وی اظهارداشت: میزان نیترات مجاز آب تا ۱۵۰ میلی‌گرم است و آن‌چه در شهرهای اصلی و بزرگ کنترل می‌شود زیر ۵۰ میلی‌گرم است، لذا زمانی که میزان نیترات از ۵۰ میلی گرم بالاتر برود چاه‌ها و یا منابع را طبق اطلاعاتی که به دست می‌آوریم؛ از دسترس خارج می‌کنیم.

 

معاون وزیر نیرو خاطرنشان‌کرد: همواره مطالعات کیفیت آب انجام می‌شود و این رویه بخشی از تأمین آب است و بخش زیادی از هزینه‌های آب شرب نیز جهت بالا بردن کیفیت آب مصرف می‌شود. حتی در بعضی مواقع مجبوریم زمانی که چاه‌ها با مشکل مواجه می‌شوند آن‌ها را جا به‌جا کنیم و دنبال منابع جدیدتر برویم.