دولت «اشتغال» را در برنامه ششم نادیده گرفته است نماینده مردم سیرجان و بردسیر در مجلس با اشاره به اینکه تمام برنامههای دولت باید بر رویکرد سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری در بحث اقتصاد مقاومتی باشد، گفت: برنامه ششم توسعه ارایه شده به مجلس براساس سیاستهای ابلاغی اقتصاد مقاومتی تدوین نشده است. به گزارش تسنیم، […]
دولت «اشتغال» را در برنامه ششم نادیده گرفته است
نماینده مردم سیرجان و بردسیر در مجلس با اشاره به اینکه تمام برنامههای دولت باید بر رویکرد سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری در بحث اقتصاد مقاومتی باشد، گفت: برنامه ششم توسعه ارایه شده به مجلس براساس سیاستهای ابلاغی اقتصاد مقاومتی تدوین نشده است.
به گزارش تسنیم، شهبازحسنپور درمورد برنامه ششم توسعه اظهار داشت: برنامه ارایه شده از طرف دولت محاسن و معایبی دارد و حسن این برنامه آن است که در زمانی تنظیم میشود که وضعیت بازار نفت مناسب نیست.
وی با اشاره به اینکه رویکرد برنامه ششم این است که بودجه کشور باید از نفتی بودن جدا شود و این موضوع جای تقدیر دارد، گفت: هرچند در همین برنامه هم بوی نفتی بودن بودجه احساس میشود و باید در صحن علنی مجلس توسط نمایندگان بررسی شود.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس افزود: در ۱۰۰سال گذشته اکثر برنامههای کشور براساس درآمد نفت بسته شده که باید تلاش شود تا از اقتصاد تک محصولی نفت در برنامه ششم توسعه نجات پیدا کنیم.
وی با بیان اینکه هر برنامهای که در کشور تنظیم و تهیه میشود باید براساس سیاستهای ابلاغی اقتصاد مقاومتی مقام معظم رهبری باشد، گفت: احساس میکنیم اقتصاد مقاومتی باید جدیتر در برنامه ششم توسعه دیده میشد و این برنامه براساس سیاستهای ابلاغی اقتصاد مقاومتی بسته نشده است.
حسنپور با بیان اینکه دومین ایرادی که این برنامه وارد است نادیده گرفتن بحث اشتغال در کشور است، خاطرنشان کرد: امروز مطالبه جدی مردم حل و فصل مسأله اشتغال است و برای حل این موضوع حداقل باید سالی یک میلیون شغل ایجاد کرد.
وی با تشریح سیاستهای برنامههای توسعهای کشور از اول تا پنجم گفت: در همه این برنامهها به نحوی مسأله اشتغال و رونق فضای کسب و کار دیده شده است اما در برنامه ششم متأسفانه هیچ برنامه آنی برای بحران بیکاری در کشور نیست.
نماینده مردم سیرجان و بردسیر در مجلس با بیان اینکه باید در برنامه ششم به صورت شفاف وضعیت جوانان جویای کار مشخص شود، تأکید کرد: نادیده گرفتن وضعیت اشتغال و رسیدگی فوری و آنی به ۵ میلیون جوان متخصص، متعهد و تحصیلکرده در کشور یک ایراد اساسی به دولت است.
وی با بیان اینکه دولت به وظیفه خود مبنی بر قطع یارانه پر درآمدها عمل نکرده است، گفت: دولت موظف به این کار بوده و نه تنها تاکنون این کار را انجام نداده بلکه در برنامه ششم توسعه هم برای حذف یارانه پردرآمدها برنامهای ندارد.
حسنپور تصریح کرد: وظیفه دولت رسیدگی به فقرا و ضعفا است که متأسفانه در برنامه ششم تکلیف کمیته امداد و بهزیستی را مشخص نکرده است.
وی افزود: فاصله طبقاتی در کشور روزبهروز در حال افزایش است و دولت هیچ تصمیمی برای بهبود این وضعیت ندارد.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس بر حمایت از صنایع کوچک، ارایه تسهیلات کارآفرینی، بهبود فضای کسب و کار، ارتقای نرخ بهرهوری، جدیت در اجرای اقتصاد مقاومتی، نبود اقتصاد نفتی و تک محصولی و ایجاد اشتغال در برنامه ششم توسعه تأکید کرد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.