اگر همیشه در رختخواب بمانیم چه می‌شود؟!

اگر همیشه در رختخواب بمانیم چه می‌شود؟! صبح روز شنبه و روزهای پس از تعطیلات، بیرون آمدن از رختخواب برای رفتن به محل کار یا تحصیل یکی از سخت‌‌ترین کارهای روی زمین به نظر می‌رسد. اما اگر می‌شد همیشه در رختخواب ماند، چه اتفاقی می‌افتاد؟ به گزارش ایسنا، شاید استراحت کردن در خانه و در […]

اگر همیشه در رختخواب بمانیم چه می‌شود؟!

صبح روز شنبه و روزهای پس از تعطیلات، بیرون آمدن از رختخواب برای رفتن به محل کار یا تحصیل یکی از سخت‌‌ترین کارهای روی زمین به نظر می‌رسد. اما اگر می‌شد همیشه در رختخواب ماند، چه اتفاقی می‌افتاد؟

به گزارش ایسنا، شاید استراحت کردن در خانه و در تختخواب ایده‌ای رویایی به نظر برسد، اما آنچنان هم که به نظر می‌آید ایمن و راحت نیست.

اگر بخواهید برای همیشه در رختخواب بمانید، از جمله مشکلات اولیه‌ای که ممکن است پیش بیاید، ابتلا به «زخم‌بستر» است. زخم بستر به آسیب بافت بدن در اثر ایجاد فشار دراز مدت بر یک یا چند نقطه از بدن گفته می‌شود. خوابیدن طولانی‌مدت در یک وضعیت ثابت، ساییدگی در صندلی یا بستر، استفاده از لگن نامناسب برای بیمار و یا کشیدگی با ملحفه می‌تواند به بخشی از پوست یا بافت بدن آسیب بزند.

مشکل بعدی این است که پس از ۳ تا ۵ هفته، نیمی از نیروی بدن شما تحلیل خواهد رفت. ممکن است که خستگی انسان پس از کمی استراحت از بین برود، اما به نظر می‌رود که خوابیدن بیش از حد آن‌قدر‌ها خوب نیست.

 

همچنین استراحت بیش از حد در رختخواب باعث می‌شود که ۴۰ تا ۷۰ درصد حجم استخوان‌‌ها کاهش یابد. از سوی دیگر ضربان قلب افزایش یافته و مشکلاتی مانند افزایش اضطراب و حتی سنگ‌کلیه نیز به وجود خواهد آمد.