۱۵درصد ظرفیت پیمانکاری کشور فعال است رییس هیأت مدیره کانون سراسری پیمانکاران عمرانی ایران گفت: با وجود اقدامهایی که در دولت تدبیر و امید صورت گرفته، هماکنون تنها ۱۵ درصد از ظرفیت پیمانکاری در کشور فعال میباشد. به گزارش ایرنا، حسن سعادتمند در همایش منطقهای نظام فنی و اجرایی در اردبیل گفت: حدود ۲۵ هزار […]
۱۵درصد ظرفیت پیمانکاری کشور فعال است
رییس هیأت مدیره کانون سراسری پیمانکاران عمرانی ایران گفت: با وجود اقدامهایی که در دولت تدبیر و امید صورت گرفته، هماکنون تنها ۱۵ درصد از ظرفیت پیمانکاری در کشور فعال میباشد.
به گزارش ایرنا، حسن سعادتمند در همایش منطقهای نظام فنی و اجرایی در اردبیل گفت: حدود ۲۵ هزار شرکت پیمانکاری در سطح کشور وجود دارد که انباشت فنآوری صورت گرفته در این بخش طی سالهای اخیر، در حال نابودی میباشد.
وی افزود: از جمله یک هزار و ۲۰۰ شرکت پیمانکاری در استان اردبیل فعال هستند که طی سالهای اخیر شاهد انباشت دانش و فنآوری در آنها بودیم اما انباشت سرمایه نیز در سوی دیگر جامعه رخ داده است.
وی بیانکرد: انباشت سرمایه منجر به ارزش افزوده نیست و در بانکها یا فعالیتهای کاذب سرمایهگذاری شده و این در حالی است که پیمانکار به تنهایی نمیتواند فعالیت کند.
رییس هیأت مدیره کانون سراسری پیمانکاران عمرانی ایران اضافهکرد: پیمانکار سرمایهگذار نیست و تنها میتواند مسؤول اجرا باشد و در شرایطی که دولت توانایی اتمام پروژهها را ندارد، پیمانکاران باید وارد عمل شوند.
وی عنوانکرد: در پایان کار دولت دهم دو هزار و ۹۰۶ طرح نیمه تمام در کشور به جا ماند که ۴۰۰ هزار میلیارد تومان برای اتمام آنها نیاز بود و دولت همچنان آماده واگذاری پروژههاست.
سعادتمند گفت: ۷۷ هزار پروژه نیمه تمام با بودجه عمرانی کنونی نیازمند زمان بود اما با نگاهی تازه میتوان از سرمایه و دانش انباشته در جامعه برای اتمام آنها بهره گرفت.
وی افزود: لایحه مشارکت عمومی و خصوصی در این راستا در حال تنظیم است که به موضوع چارچوبی قانونی خواهد داد و تحقق نظام فنی و اجرایی یکپارچه میتواند همه فعالیتهای عمرانی کشور را به دست پیمانکاران بسپارد.
رییس هیأت مدیره کانون سراسری پیمانکاران عمرانی ایران بیانکرد: استاندارد یکسان، انسجام و یکپارچگی در حوزه عمران و اجرا با محوریت دانش فنی در چارچوب نظام فنی و اجرایی دست یافتنی است و در این راستا از ظرفیت شرکتهای تأمین سرمایه نیز میتوان بهره برد.
رییس انجمن شرکتهای ساختمانی و تأسیساتی استان اردبیل نیز گفت: طرحهای عمرانی باید به بخش خصوصی واگذار شود تا در کوتاهترین زمان با کیفیت مناسب اجرا و تحویل شود چرا که باید بازگشت سرمایه صورت گیرد.
عزیز بیرونبر فتحی افزود: هزینه منابع در پروژهها باید اصولی و فارغ از موضوع اشتغال، بر اساس قرارداد و میزان پیشرفت انجام شود تا منابع موجود بتواند پاسخگو باشد.
وی بیانکرد: به بهرهبرداری نرسیدن پروژهها در بازه زمانی مشخص منجر به ناتوان جلوه کردن دولت، پیمانکار و ناظر در افکار عمومی میشود و از سوی دیگر مشکل در روابط کارگر و کارفرما ایجاد میکند که باید به آن توجه شود.
همایش منطقهای نظام فنی و اجرایی با مشارکت هزار و ۱۰۰ شرکت ساختمانی و تأسیساتی در اردبیل آغاز بهکار کرد.
این همایش با هدف آشناسازی شرکتهای ساختمانی با قوانین و مقررات به روز حوزه کاری برگزار شده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.