معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجانغربی، گفت: باید مسائل و مشکلات بخش معدن این استان در راستای توسعه بیشتر و جذب سرمایهگذار بررسی و ارزیابی دقیق شوند. به گزارش مناقصهمزایده، نادر صادقی؛ در جلسه هماهنگی با تیم کارشناسی اعزامی ایمیدرو جهت بررسی فنی و اقتصادی زمینههای بالقوه سرمایهگذاری در بخش معادن آذربایجانغربی، اظهار داشت: مشکلات […]
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجانغربی، گفت: باید مسائل و مشکلات بخش معدن این استان در راستای توسعه بیشتر و جذب سرمایهگذار بررسی و ارزیابی دقیق شوند. به گزارش مناقصهمزایده، نادر صادقی؛ در جلسه هماهنگی با تیم کارشناسی اعزامی ایمیدرو جهت بررسی فنی و اقتصادی زمینههای بالقوه سرمایهگذاری در بخش معادن آذربایجانغربی، اظهار داشت: مشکلات بخشهای مختلف از جمله راه دسترسی، آب، تأمین امکانات در بخش معادن این استان مورد بررسی قرار گیرند. وی ادامه داد: مسؤولان مربوطه این مسائل را بررسی کنند تا تدابیر لازم برای حل مشکلات این بخش مورد ارزیابی قرار گیرد. معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجانغربی، گفت: نتیجه مصوبات جلسات برای ساماندهی پهنههای معدنی آذربایجانغربی جمعبندی و نتیجه ارائه شود تا اقدامات لازم در دستور کار مدیران مربوطه قرار گیرد.
آذربایجانغربی با داشتن یک میلیارد و ۲۱۴ میلیون تن ذخیره قطعی مواد معدنی مختلف یکی از استانهای مهم کشور در زمینه ذخیره و تنوع مواد معدنی است. محدوده معادن آذربایجانغربی تحت پوشش سه زون از زونهای بیست گانه اکتشاف سیستماتیک کشور شامل «اشنویه – خوی»، «مریوان – مهاباد» و «شاهین دژ – ماهنشان» قرار گرفته و این استان از نظر تنوع مواد معدنی با داشتن ۵۱ ماده معدنی جایگاه سوم کشور و از نظر ذخایر معدنی با داشتن یک میلیارد و ۲۱۴ میلیون تُن ذخیره مواد معدنی در جایگاه هفتم کشور قرار دارد. اشتغال بیش از پنج هزار نفر در بخش معدن آذربایجانغربی و سرمایهگذاری افزون بر ۳۶۶ میلیارد تومانی در این بخش این استان را به قطبهای مهم بخش اقتصادی استان تبدیل کرده است. وجود دو معدن طلای «زرشوران» و «آق دره» تکاب، آذربایجانغربی را در زمره استانهای طلایی کشور قرار داده که سالانه در مجموع هزار و ۳۵ تُن طلا از این دو واحد برای فرآوری استخراج میشود. از طرفی دیگر هم مرز بودن با کشورهای ترکیه، عراق و جمهوری خودمختار نخجوان، پیداکردن بازارهای هدف در این کشورها و دیگر کشورهای منطقه نیز زمینه شکوفایی بیش از پیش بخش معدن و فرآوردهای معدنی را در آذربایجانغربی فراهم میکند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.