یک عضو انجمن تولیدکنندگان فولاد صنعت داخل را نباید قربانی تأمین نیاز شرکتهای خارجی کرد قاسمی، عضو انجمن تولیدکنندگان فولاد با اعلام اینکه دولت تأمین سرمایه در گردش واحدهای تولیدی را اولویت نخست قرار دهد، گفت: صنعت داخل را نباید قربانی تأمین نیاز شرکتهای خارجی کرد. به گزارش تسنیم، بهمنقاسمی با اشاره به اینکه بانک […]
یک عضو انجمن تولیدکنندگان فولاد
صنعت داخل را نباید قربانی تأمین نیاز شرکتهای خارجی کرد
قاسمی، عضو انجمن تولیدکنندگان فولاد با اعلام اینکه دولت تأمین سرمایه در گردش واحدهای تولیدی را اولویت نخست قرار دهد، گفت: صنعت داخل را نباید قربانی تأمین نیاز شرکتهای خارجی کرد.
به گزارش تسنیم، بهمنقاسمی با اشاره به اینکه بانک مرکزی در سال گذشته اعلام کرد ۴۱۷ هزار میلیارد تومان تسهیلات در اختیار تولید قرارداده و امسال این رقم به ۵۵۰ هزار میلیارد تومان میرسد، اظهار کرد: تاکنون گزارش در این زمینه منتشر نشده است.
وی افزود: کاهش نرخ سود تسهیلات به سیستم بانکی ابلاغ شده اما عملکردها با نرخ مصوب متفاوت است به نحوی که برخی بانکها تا ۳۰ درصد نرخ سود تسهیلات هم مورد از متقاضیان دریافت میکنند.
این عضو انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران با بیان اینکه دولت تأمین سرمایه در گردش واحدهای تولیدی را اولویت نخست قرار دهد، گفت: ظرفیت پیشبینی شده واحد فولادی بنده دو میلیون تن است اما با توجه به وضعیت اقتصادی کشور و افت فعالیتهای عمرانی با ظرفیت تولید ۱۰ تا ۱۵ درصدی به فعالیت خود ادامه میدهیم.
به اعتقاد قاسمی، خوشبختانه اوضاع اقتصادی کشور موجب همراهی سازمان امور مالیاتی با تولیدکنندگان شده و احتمال میرود مشکل این واحد تولیدی با سازمان یاد شده برطرف شود.
وی با اعلام اینکه مشکلات داخلی و خارجی تولید فولاد باعث شده تا به فکر ادغام یا مشارکت این واحد باشیم، افزود: با وجود استقبال از واگذاری ۵۱ درصدی سهام این واحد تولیدی و نداشتن بدهی سررسید گذشته، تاکنون استقبال لازم نشده است.
این عضو انجمن تولیدکنندگان فولاد ضمن انتقاد نسبت به عملکرد هیأت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، گفت: اصولاً هیأت مدیره در دورههای مختلف شیوهای را به مورد اجرا میگذارد که اولویت کاری مربوط به منافع آنها میشود.
قاسمی با تأکید بر اینکه اجراییسازی توافق برجام نباید بستری برای واردات گسترده انواع کالا به ویژه تولیدات فولادی باشد، تصریح کرد: اعمال تعرفههای لازم از سوی دولت به منظور حمایت از تولیدات فولادی کشور، امری ضروری است.
این عضو انجمن تولیدکنندگان فولاد با اشاره به اینکه مزیت صادرات تولیدات فولادی موجب شده رویکرد واحدهای فولادساز کشور به سمت بازارهای برونمرزی باشد، تصریح کرد: این یک امتیاز برای کارخانههای تولیدکننده داخلی است، اما نباید صنعت داخل را قربانی تأمین نیاز شرکتهای خارجی کرد.
وی افزود: براساس سند چشمانداز ۱۴۰۴ ظرفیت تولید فولاد کشور باید به رقم ۵۵ میلیون تن برسد که لازمه تحقق این مهم فراهمسازی ظرفیت ۷۲ میلیون تنی کنسانتره سنگآهن، ۸۵ میلیون تنی گندله و ۵۴ میلیون تنی آهناسفنجی است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.