مزایده تسلیحات سایبری به سرقت رفته از آژانس امنیت ملی آمریکا دروغ است

مزایده تسلیحات سایبری به سرقت رفته از آژانس امنیت ملی آمریکا دروغ است گروه هکری موسوم به Shadow Brokers مدعی شده‌اند که با حمله موفقیت‌آمیز به دیتابیس گروه نخبگان هکری ایالات‌متحده وابسته به آژانس امنیت ملی آمریکا، به تسلیحات سایبری این کشور دست‌یافته‌اند اما کارشناسان فایل‌‌ها را سمپل دانسته و مزایده را جعلی می‌دانند. به […]

مزایده تسلیحات سایبری به سرقت رفته از آژانس امنیت ملی آمریکا دروغ است

گروه هکری موسوم به Shadow Brokers مدعی شده‌اند که با حمله موفقیت‌آمیز به دیتابیس گروه نخبگان هکری ایالات‌متحده وابسته به آژانس امنیت ملی آمریکا، به تسلیحات سایبری این کشور دست‌یافته‌اند اما کارشناسان فایل‌‌ها را سمپل دانسته و مزایده را جعلی می‌دانند.

به گزارش خبرآنلاین، پیش‌تر گفته شده بود تسلیحات ادعاشده بدافزارهای فوق پیشرفته هستند که توسط آژانس امنیت ملی برای کارهای مختلف به‌کار گرفته ‌شده و این گروه با نشان دادن چند فایل مختصر از آن تسلیحات، سعی کرده بودند ادعای خود را ثابت کنند. این گروه گفته بودند بدافزارهای کشف‌شده، پیشرفته‌تر از استاکس‌نت هستند.

هکرهای فروشنده تأکید کرده بودند بدافزار‌ها را به بالا‌ترین رقم پیشنهادی می‌فروشند و قیمت پایه آن یک میلیون بیت کوین معادل ۵۸۰ میلیون دلار را مطرح کرده بودند!

اما محقق امنیتی، Bencsáth Boldizsár که مسؤول کشف Flame بوده معتقد است این فایل‌‌ها کاملاً جعلی هستند و ادعای این هکر‌ها غیرواقعی است.

وی می‌گوید ظاهر امر این است که این‌ها بخشی از فایل‌های متعلق به NSA است اما در واقع فقط نمونه هستند و نه بیش‌تر!

کسپرسکای رابطه این فایل‌‌ها با گروه Equation را در سال ۲۰۱۵ اثبات کرده بود و نوشته بود که از یک سیستم بیرون از NSA که هاستینگ بدافزار بوده، به سرقت رفته است.

 

نمونه فایلهای به سرقت رفته از سیستم متصل به NSA که کارشناسان آن را سمپل دانسته و حراچ را نامعتبر می‌دانند.