۹۰ درصد از هشدارهای امنیتی نادیده گرفته میشوند! محققان دریافتهاند که کاربران دستگاههای کامپیوتری مانند کامپیوترهای خانگی و تلفنهای همراه هوشمند، در بیش از ۹۰ درصد از موارد در زمان مواجهه به هشدارهای امنیتی اقدام به نادیده گرفتن آن میکنند و دلیل این امر زمانبندی نامناسب نمایش هشدار است. به گزارش سینا پرس، به تازگی […]
۹۰ درصد از هشدارهای امنیتی نادیده گرفته میشوند!
محققان دریافتهاند که کاربران دستگاههای کامپیوتری مانند کامپیوترهای خانگی و تلفنهای همراه هوشمند، در بیش از ۹۰ درصد از موارد در زمان مواجهه به هشدارهای امنیتی اقدام به نادیده گرفتن آن میکنند و دلیل این امر زمانبندی نامناسب نمایش هشدار است.
به گزارش سینا پرس، به تازگی تحقیقاتی جدید توسط مرکز پژوهشهای BYU انجام شده است که محور آن نحوه رفتار کاربران نسبت به هشدارهای امنیتی در سیستمهای کامپیوتری بوده است. این تحقیقات که با کمک مهندسان پروژه کروم در شرکت گوگل انجام شده است، نشان میدهد که کاربران معمولاً در هنگام انجام دادن اقدامهایی مانند تایپ کردن متن، آپلود کردن فایل، تماشای ویدیو و … معمولاً به هشدارهای امنیتی که توسط نرمافزارها ارایه میشود، بیتفاوت عمل میکنند.
توسعهدهندگان نرمافزاری در بیشتر موارد هشدارهای امنیتی را بدون توجه به این که کاربر در حال انجام دادن چه کاری است، به او ارایه میدهند. این عمل موجب میشود که فرد احساس کند که هشدار یاد شده، در کاری که در حال انجام است، اختلال ایجاد میکند
محققان دریافتند که دلیل این امر این است که دو اقدام به صورت همزمان از مغز انسانها درخواست میشود و جالب است که مغز انسان تشخیص میدهد که دو کار را نمیتواند به صورت همزمان و بدون کاهش عملکرد بهینه، انجام بدهد. نویسنده این مقاله که پروفسور آنتونیونس نام دارد در این باره میگوید: ما دریافتیم که مغز انسانها نمیتواند چند عملکرد همزمان را به راحتی انجام بدهد. توسعهدهندگان نرمافزاری در بیشتر موارد هشدارهای امنیتی را بدون توجه به این که کاربر در حال انجام دادن چه کاری است، به او ارایه میدهند. این عمل موجب میشود که فرد احساس کند که هشدار یاد شده، در کاری که در حال انجام است، اختلال ایجاد میکند.
برای نمونه باید گفت که در هنگام بستن صفحات وب، ۷۴ درصد پیامهای هشدار نادیده گرفته میشوند، این آمار در زمان مشاهده ویدیو به ۷۹ درصد افزایش پیدا میکند. در زمان انتقال اطلاعات بین انبارههای اطلاعاتی نیز این آمار نادیده گرفتن به ۸۷ درصد میرسد.
به این ترتیب باید گفت که زمان بندی ارایه این هشدارها، بسیار حیاتی و مهم است. مسؤولان BYU دریافتهاند که بیشترین توجه به هشدارهای امنیتی در زمانهایی رخ میدهد که فعالیتهای خاصی توسط ما در حال انجام نیست. این پژوهشگران اعلام کردهاند که بهترین زمان برای ارایه این هشدارها، ۳ حالت زیر است:
پس از اتمام تماشای فایل ویدیویی
در وضعیت انتظار برای بارگذاری یک صفحه وب
پس از اتمام ارتباط و تعامل با یک وب سایت
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.