پالایشگاه سوم پارسجنوبی زیر ذره بین متخصصان تعمیرات اساسی این پالایشگاه با برنامهریزی انجام ٧٨٤ فعالیت تعمیراتی و ٦٠٠ فعالیت تعمیرات پیشگیرانه شروع شد. به گزارش مناقصهمزایده به نقل از وزارت نفت، محمدشفیعمؤذنی بیان کرد: تعمیرات اساسی این پالایشگاه با برنامهریزی انجام ٧٨٤ فعالیت تعمیراتی و ٦٠٠ فعالیت تعمیرات پیشگیرانه شروع شده است . وی […]
پالایشگاه سوم پارسجنوبی زیر ذره بین متخصصان
تعمیرات اساسی این پالایشگاه با برنامهریزی انجام ٧٨٤ فعالیت تعمیراتی و ٦٠٠ فعالیت تعمیرات پیشگیرانه شروع شد.
به گزارش مناقصهمزایده به نقل از وزارت نفت، محمدشفیعمؤذنی بیان کرد: تعمیرات اساسی این پالایشگاه با برنامهریزی انجام ٧٨٤ فعالیت تعمیراتی و ٦٠٠ فعالیت تعمیرات پیشگیرانه شروع شده است .
وی افزود: با توجه به حذف تعمیرات اساسی پارسال این پالایشگاه و ٢٨ ماه تولید پایدار و مستمر گاز، تعمیرات اساسی امسال در دوره زمانی ١٩ روزه انجام میشود و تمام واحدهای تولیدی پالایشگاه از مدار خارج میشوند.
مدیر پالایشگاه سوم شرکت مجتمع گاز پارسجنوبی اعلام کرد: امسال نیز تعمیرات اساسی بر مبنای تحلیل ریسک (RBI) هر تجهیز، مرجع برنامهریزی است و بر این اساس تعمیرات اساسی در فاز پنج صورت میگیرد.
موذنی اظهار کرد: با توجه به پروژههای نصب سیستم اندازهگیری میزان اتان ارسالی به پتروشیمیها و همچنین کالیبراسیون سیستم اندازهگیری صادرات گاز، پالایشگاه، ۵ روز توقف کامل را نیز تجربه خواهد کرد.
وی با اشاره به مهمترین فعالیتهای تعمیراتی تصریح کرد: بازرسی و تعمیرات اساسی مشعلهای ۳گانه، تعویض خطوط مسیر گاز مبدل برجهای احیای ردیفهای گازی ۴گانه، تعویض برجکها، انجام تعمیرات اساسی شبکه توزیع برق و راهاندازی سیستم مدیریت نیروی پالایشگاه (PMS) از مهمترین موارد تعمیراتی امسال به شمار میرود.
مدیر پالایشگاه سوم شرکت مجتمع گاز پارسجنوبی اظهار امیدواری کرد که با برنامهریزی و هماهنگیهای انجام شده، این تعمیرات به شکل مفید و مؤثر در کمال صحت و سلامت و با ایمنی کامل انجام شود.
میدان گازی پارسجنوبی از بزرگترین منابع گازی جهان است که روی خط مرزی مشترک ایران قرار دارد؛ مساحت این میدان ۹ هزار و ۷۰۰ کیلومتر مربع است که سهم متعلق به ایران ۳هزار و ۷۰۰ کیلومتر مربع وسعت دارد.
ذخیره گاز این بخش از میدان ۱۴ تریلیون مترمکعب گاز به همراه ۱۸میلیارد بشکه میعانات گازی است که نزدیک ۸ درصد کل گاز دنیا و نزدیک به نیمی از ذخایر گاز کشور را شامل میشود.
تخمین زده میشود با توسعه کامل فازهای پارسجنوبی افزون بر تأمین پایدار نیاز کشور به انرژی، سالیانه ١١٢ میلیارد دلار درآمد عاید کشور شود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.